Μαρία, γιατί σταμάτησες να είσαι σέξι;

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου σε λίγο θα πάει σχολείο. Και η μαμά της θα μιλά ακόμη για την επιλόχεια κατάθλιψή της.
Τη γνωρίσαμε με ελάχιστα ρούχα και υπέρμετρο σεξαπίλ,. Η διάδοχος της Βάνας Μπάρμπα, η ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι ήταν μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που της έχουν αποδοθεί. Και όχι άδικα, αφού μπορεί από υποκριτική να μην σκαμπάζει και πολλά (ούτε άλλωστε και η Βάνα σκάμπαζε) όμως ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες της τελευταίας πενταετίας.
Και λέμε «ήταν» γιατί τώρα.......
τελευταία έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Όχι επειδή παντρεύτηκε και έγινε μάνα. Αν οι ανδρικές ονειρώξεις «κολλούσαν» στα πιστοποιητικά γάμου και γέννησης τα εφηβικά δωμάτια θα ήταν εκκλησιαστικοί ναοί και η λέξη milf θα σήμαινε mountains I like to fart. Αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να μας ρίξει σε κατάθλιψη. Πώς; Μιλώντας ακατάσχετα για τη δική της επιλόχεια κατάθλιψη.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Είναι δεδομένο ότι η γέννηση ενός παιδιού φέρνει τα πάνω – κάτω στη ζωή μιας γυναίκας. Οι ορμόνες γίνονται roller coaster, τα νεύρα θυμίζουν κρόσσια σε βελούδινο καναπέ και ψυχολογία έχει πιο πολλά ups και downs και από δείκτη χρηματιστηρίου (όχι του ΧΑΑ, αυτός έχει μόνο downs). Και σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε καθόλου πλάκα.
Εκεί όμως που τελειώνει το δεδομένο, ξεκινά η διαχείρισή του. Σαφώς και χρειάζεται ένα επώνυμο πρόσωπο να μιλά για τέτοια ζητήματα. Λένε ότι κάνει τις άλλες, τις καθημερινές γυναίκες να μην αισθάνονται τόσο μόνες (προσωπικά, αν περνούσα κατάθλιψη, δεν νομίζω ότι θα με βοηθούσε καθόλου να ξέρω ότι η Μαρία Κορινθίου ξέρει πώς νιώθω). Και είναι πολλές οι επώνυμες που τον τελευταίο καιρό κάνουν αντίστοιχες εξομολογήσεις.

Η Μαρία Κορινθίου όμως του ‘δωσε και κατάλαβε. Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις για μια κατάθλιψη μιλάει. Σε περιοδικά, σε εφημερίδες, σε εκπομπές. Το τελευταίο επεισόδιο του «Όταν έκλαψε η Μαρία Κορινθίου» παίχτηκε -πού αλλού;- στην εκπομπή της Τατιάνας. Στην οποία εκπομπή πριν λίγες ημέρες είχε πάει και ο Γιάννης Αϊβάζης (σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου) όπου, μιράκολο μιράκολο, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε η γυναίκα του, και μαζί μ’ αυτήν κι ο ίδιος. Συμπέρασμα: άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ κι ο Γιάννης.
Μαρία, αν ο στόχος σου είναι να παίξεις σε διαφήμιση αντικαταθλιπτικών, είσαι σε πολύ καλό δρόμο, συνέχισε.

Επειδή όμως φανταζόμαστε ότι κι εσύ, όπως κι εμείς, προτιμάς τον εαυτό σε άλλους ρόλους άσε την κλάψα και ανασκουμπώσου. Ποτέ καμία γυναίκα που ήθελε να μείνει στις ανδρικές συνειδήσεις ως σέξι θηλυκό δεν το πέτυχε μιλώντας συνεχώς για επιλόχειες καταθλίψεις και πάνες.
Ακόμη όμως κι αν εσύ αποφάσισες να κάνεις στροφή στο Πρόζακ, εμείς προτιμάμε να σε θυμόμαστε όπως ήσουν κάποτε. Σέξι και… γυμνή.
kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerwsi