Μαλεζάς: «Όνειρο ζω…»

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε τον Στέλιο Μαλεζά. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει δεχθεί τέρμα ύστερα από πέντε παιχνίδια και σ’ αυτό έχει βάλει το… χεράκι του ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος μέσω της SportDay τονίζει πως τόσο εκείνος όσο και οι...
συμπαίκτες του κάνουν τη δουλειά τους.

«Αλήθεια; Δεν το είχα αντιληφθεί. Ειλικρινά. Πραγματικά, ούτε που περνούσε από το μυαλό μου τη στιγμή που υπέγραφα στη Φορτούνα. Όνειρο…», δήλωσε αρχικά στην SportDayο Έλληνας στόπερ για το ρεκόρ της Φορτούνα
Ντίσελντορφ και πρόσθεσε:

«Δεν θα πρωτοτυπήσω. Η συνολική δουλειά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κορυφής βάζουμε πρώτα το “εμείς” και μετά το “εγώ”. Υπάρχει τρέξιμο, αλληλοκάλυψη και φυσικά ο παράγοντας τύχη για να σημειώσεις αυτό το επίτευγμα».
Μερικοί στη Γερμανία κατηγορούν τη Φορτούνα πως παίζει αντι-ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Μαλεζάς τους λέει: «Το ίδιο έλεγαν και για την Ελλάδα το 2004 και πήρε το EURO. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε Μπάγερν για να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ούτε Ντόρτμουντ για να “μιλάει” η φανέλα. Είμαστε μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλεύεται τη μισή φάση. Να μην τρώει εύκολα γκολ. Αυτό κάνουμε. Τίποτε παραπάνω…».

Τέλος, για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Μπαίνω στα αποδυτήρια και νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Μία οικογένεια. Έχω ξεκινήσει γερμανικά. Μιλάω τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Η πόλη απίστευτη. Υπάρχουν παντού Έλληνες και ελληνικά στέκια. Τι άλλο να ζητήσω;».
Keywords
Τυχαία Θέματα