Μ. Χαρακόπουλος: «Χάνουν το δίκιο τους όταν κλείνουν τους δρόμους»

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Λίγο πριν από την σύσκεψη στο Μαξίμου ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης με αποκλειστική του δήλωση στο Real.gr απευθύνει έκκληση στους αγρότες να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις. «Θέλω να καλέσω τους αγρότες να μην χάνουν το δίκιο τους, προβαίνοντας σε ακραίες ενέργειες που αποβαίνουν σε βάρος συνανθρώπων μας, όπως το κλείσιμο των δρόμων» δήλωσε ο Μ. Χαρακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

«Γνωρίζω

τα προβλήματα των αγροτών από πρώτο χέρι. Μεγάλωσα σε μια αγροτική οικογένεια, βίωσα την αγωνία και το μόχθο τους. Κατανοώ γιατί είναι στους δρόμους και ζητώ να κατανοήσουν και αυτοί τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας. Δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων της οικονομίας. Εργαζόμαστε για την άρση των χρόνιων παθογενειών του πρωτογενούς τομέα. Θέλω να καλέσω τους αγρότες να μην χάνουν το δίκιο τους, προβαίνοντας σε ακραίες ενέργειες που αποβαίνουν σε βάρος συνανθρώπων μας, όπως το κλείσιμο των δρόμων. Πιστεύω ότι η επικαιροποίηση της προγραμματικής διακήρυξης της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα με σεβασμό στις θυσίες όλων των Ελλήνων για την οικονομική ανόρθωση της πατρίδας μπορεί να αποτελέσει έναν οδικό χάρτη για την ανασυγκρότηση της ελληνικής γεωργίας».

The post Μ. Χαρακόπουλος: «Χάνουν το δίκιο τους όταν κλείνουν τους δρόμους» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα