«Κλείδωσε» η συμφωνία με Κατσουράνη

Το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κατσουράνη, μετά από τη σχετική επιθυμία των «πράσινων» για λύση του συμβολαίου του διεθνή μέσους, «κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές το πρωί της Τετάρτης (10/10)...
Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Xρήστος Παναγόπουλος, συναντήθηκε
με τον μάνατζερ του «Κατσούρ», Γιάννης Εμμανουηλίδη, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος που θα υπάρξει το «βελούδινο διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως προκύπτει από τον Παναθηναϊκό, κατά 90% κλείδωσε η συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας και απομένει μια λεπτομέρεια για να τελειώσει το θέμα. Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, θα αναμένουμε την κοινή ανακοίνωση, όπως τουλάχιστον είχε δηλώσει ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ.

Οσο για την πρόταση που έχουν κάνει οι «πράσινοι» στον διεθνή μέσο αφορά την καταβολή των προβλεπόμενων απολαβών του Κατσουράνη μέχρι τον Ιανουάριο (200.000 ευρώ) και αν στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο αυτός δεν βρει ομάδα, θα πάρει άλλες 200.000.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι διακανονισμοί για τα οφειλόμενα που ήδη υπάρχουν αλλά και τα μπόνους που προβλέπονταν, λεπτομέρειες που προφανώς θα διευθετηθούν για να υπάρξει η οριστική συμφωνία.

Αποφόρτιση ο Πίντο

Στο μεταξύ, με τις δεδομένες απουσίες των διεθνών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/10) η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας.

Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο, ενώ ο Πίντο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα