Κατσουράνης: Με έδιωξαν για τα λεφτά…

Αφορμές και μόνο θεωρεί ο Κώστας Κατσουράνης τα περί αναταραχών που δημιουργούσε στα αποδυτήρια, που παρουσιάστηκε από πλευράς Παναθηναϊκού ως λόγος της απομάκρυνσής του από την ομάδα. Μιλώντας στη SportDay ο διεθνής μέσος υποστήριξε πως ο πραγματικός λόγος ήταν οικονομικός, καθώς η διοίκηση ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

«Δεν παραμένω πικραμένος. Θεωρώ ότι όλα είναι ξεκάθαρα πια: τα πάντα έγιναν για οικονομικούς λόγους, δηλαδή λόγω του συμβολαίου μου. Δεν θα μιλήσω για πικρία, θα πω όμως ότι η συμπεριφορά του συλλόγου δεν ήταν αντάξια όχι μόνο της δικής μου προσφοράς, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που έφυγαν με ανάλογο τρόπο. Με βάση τη νοοτροπία, όμως, που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι φυσικό και επόμενο να μην υπάρχει σεβασμός στον ποδοσφαιριστή, εξ ου και δεν υπάρχει λόγος να πικραίνομαι περαιτέρω. Τα περιμένεις όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι πρωτοφανές ούτε πρωτάκουστο», τόνισε ο 34χρονος άσος.

Πλέον ο διεθνής ποδοσφαιριστής νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί πλήρως, περνάω ωραία μέσα σε αυτήν».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Κατσουράνης: Με έδιωξαν για τα λεφτά… appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα