«Κατσάδα» σε Κουίνσι

Ο Φάμπρι απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως ο Κουίνσι βρήκε ευκαιρία να… ξεσαλώσει. Ο Γκανέζος από τη στιγμή που επέστρεψε μετά από άδεια τριών εβδομάδων για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του, δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση στις προπονήσεις, αλλά χθες το παράκανε. Δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και προκάλεσε την έκρηξη
του Φερέιρα Κινγκ.

Ο βοηθός του Φάμπρι έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κουίνσι για τη συμπεριφορά του και ο τελευταίος αναγκάστηκε να συμμορφωθεί. Πάντως αν στη θέση του Κινγκ βρισκόταν ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού (επιστρέφει σήμερα από την πατρίδα του και θα κάνει την αυριανή προπόνηση), ο Κουίνσι μάλλον θα είχε πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Στο μεταξύ, στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ο Τοτσέ, που έχοντας ξεπεράσει τη θλάση του σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που την ερχόμενη εβδομάδα θα βγάλει τα ράμματα από την αρθροσκόπηση που του έγινε. Σε δύο εβδομάδες θα είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά δεν αναμένεται να παίξει με τον Πανιώνιο και λογικά θα επανεμφανιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Κατσάδα» σε Κουίνσι appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα