Καμμένος: Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ

Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αιγάλεω ενώ...
υπογράμμισε ότι την Κυριακή δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα.

Το δίλλημα των εκλογών, πρόσθεσε, είναι αν θα παραδοθούμε στη Νέα
Τάξη Πραγμάτων ή αν θα προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι μας εκφοβίζουν και μας παραπλανούν ότι μας πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, λέγοντας ότι αυτό είναι ψέμα.

Σύμφωνα με τον Π. Καμμένο, στις 17 Ιουνίου θα γίνει η ανατροπή. «Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε», συμπλήρωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα που δεν έχει σπόνσορες.

Όπως είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Δευτέρα θα καταργηθεί η ασυλία για βουλευτές και υπουργούς ενώ πρόσθεσε ότι θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης.

Τέλος, αναφέρθηκε στα εθνικά ζητήματα και τη λαθρομετανάστευση λέγοντας ότι η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες και θα κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. «Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο», σημείωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα