Κάδρο με την τούρκικη σημαία στο ρολόι της Ξάνθης δώρο σε πολιτικό

Με πρωτοσέλιδο που αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις κυκλοφόρησε χτες Σάββατο η καθημερινή εφημερίδα της Θράκης "Μαχητής"...
Στο πρωτοσέλιδο απεικονίζεται ο ντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ να λαμβάνει ως δώρο ένα αναμνηστικό κάδρο, αλλά με μία... "μικρή" αλλοίωση της εθνικής μας ιστορίας.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης πραγματοποίησε ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει
το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας τον περασμένο Αύγουστο.

Το πρόγραμμά του περιελάμβανε επίσκεψη στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, συναντήσεις με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής, με αντιπροσωπεία της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής" και του Κόμματος "Ειρήνης και Φιλίας", επίσκεψη στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και επισκέψεις στη Φιλύρα, τον Ίασμο και την Ξάνθη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης, επισκέφτηκε τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και μετέβει στη Μύκη, το Δημάρειο και τον Κένταυρο, όπου είχε συναντήσεις με δημάρχους και κατοίκους σε καφενεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μαχητής", λίγο πριν αναχωρήσει ο Μπεκίρ Μποζντάγ για την Τουρκία, του δώρισαν κάδρο με μία άκρως προκλητική φωτογραφία - ακόμα και αν αποτελεί προϊόν photoshop, όπως σημειώνεται στο άρθρο - στην οποία απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκική σημαία.

Στην φωτογραφία, διακρίνεται και η ελληνική σημαία.
Keywords
Τυχαία Θέματα