«Ήταν λάθος ο Μουρίνιο»

Θέση στην μεταχείριση που έτυχε ο Ίκερ Κασίγιας από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ο Πέπε Ρέινα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του σημερινού ματς της Ισπανίας με την Ουρουγουάη στο Κατάρ.

Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε ότι δεν πρέπει ένας προπονητής να βάζει στον πάγκο τους καλούς παίκτες του, αλλά να βρίσκει άλλους τρόπους για να λύσει τα όποια ζητήματα υπάρχουν σε μία ομάδα.

«Δεν νομίζω ότι όταν αφήνεις στον πάγκο τους ποδοσφαιριστές τους δίνεις ένα επιπλέον κίνητρο να είναι καλύτεροι στο μέλλον. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την αντιμετώπιση

ορισμένων καταστάσεων», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ.

Ο Κασίγιας έσπασε τον αντίχειρά του στον επαναληπτικό αγώνα με την Βαλένθια για το Κύπελλο Ισπανίας και ο Ρέινα ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στις επάλξεις.

«Έχω μιλήσει με τον Ίκερ (Κασίγιας) και του έστειλα μήνυμα συμπαράστασης, όταν έμαθα ότι έχει τραυματιστεί. Ελπίζω να επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατόν.

Χρειάζεται να ανακάμψει σύντομα και να είναι σίγουρος για την επιστροφή του. Τα χέρια του είναι σημαντικά σε αυτή τη δουλειά και θα πρέπει να τον φροντίσουμε».

Ο αρχηγός της Ρεάλ και της Ισπανίας αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί στο χέρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ήταν λάθος ο Μουρίνιο» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα