«Η εγκυμοσύνη με έκανε να δω διαφορετικά το γυναικείο σώμα»

Η Liv Tyler σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Marie Claire» μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της με την εγκυμοσύνη αλλά και για το πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά της.

«Η εγκυμοσύνη με έκανε να δω πολύ διαφορετικά το γυναικείο σώμα. Είναι μια τεράστια αλλαγή και τα πράγματα δεν είναι ποτέ έκτοτε τα ίδια. Όμως αισθάνεσαι περήφανη για τα σημάδια σου», είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είναι αλήθεια πως καταναλώνεις πολλή ενέργεια με το θηλασμό, το οποίο όμως είναι εξαντλητικό. Εγώ για παράδειγμα εμφάνισα διαβήτη κύησης, πράγμα που σήμαινε

πως έπρεπε να ακολουθώ αυστηρή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμως από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Milo, το μόνο που μπορούσα να ονειρευτώ είναι να τρώω ντόνατς!».

Όσο για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε:

«Ήταν μια πρόκληση να χάσω τα κιλά! Ακόμη γυμνάζομαι. Δεν κάνω όμως δίαιτες αστραπή. Αντίθετα λατρεύω το σπα, το οποίο είναι πραγματικά αποτοξινωτικό. Είναι ένα παλιό χαμάμ/σάουνα στο κέντρο του Λος Άντζελες. Κάθεσαι στο ατμό και όταν σε τρίβουν μαύρη “λέρα” βγαίνει από το σώμα σου», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα