«Η ΔΕΗ σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό του Έλληνα οικογενειάρχη»

«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Αυτή ήταν σήμερα η απάντηση που έδωσε κατά τη συζήτηση του φορολογικού στη Βουλή ο κ. Στουρνάρας, στην απαίτηση μας να επιστραφούν τα 4,1 δισ. ευρώ από τη μείωση των τόκων του έτους 2013 ως κοινωνικό μέρισμα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό, καθώς παρέπεμψε τη ζήτημα για μετά το 2014, συνεχίζοντας να εμμένει στο φορομπηχτικό Ηρώδειο

νομοσχέδιο του». Τη δήλωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος τομέα Κοινοβουλευτικης Ευθύνης Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, αναφερόμενος αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος, που ζητά η ΔΕΗ, ο κ. Μαριάς σημείωσε ότι «Μετά τη δικαστική ήττα του κ. Στουρνάρα για το χαράτσι, η ΔΕΗ επανέρχεται δριμύτερη, ζητώντας παράλογες αυξήσεις στα τιμολόγια, ενώ, αφήνει ανενόχλητους τους γνωστούς μεγαλοοφειλέτες της και το Δημόσιο». Ο κ. Μαριάς προσθέτει, ότι η Επιχείρηση «σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό του Έλληνα οικογενειάρχη, αφού, μετά το πετρέλαιο θέρμανσης κάνει απαγορευτική και τη χρήση ρεύματος, προκειμένου να μην παγώσει ο λαός μας τον χειμώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα