Γράφει τον επίλογο…

Τη δική του άποψη στα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά την κόντρα του με τον Δώνη και την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα ο Γκαρσία.

Η τελευταία πράξη της ιστορίας που έγραψε ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ θα παιχθεί σήμερα.

Πλέον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός μέσος να παραμείνει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ύστερα από τη χθεσινή συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση

του συμβολαίου του.

Ο 36χρονος παίκτης θα πάει σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες και στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες στην ιστορία του συλλόγου.

Τη χθεσινή ημέρα ο Γκαρσία συναντήθηκε περίπου 1,5 ώρα με τους Βρύζα, Τσιστιακόφ και Γεωργιάδη, ενώ το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποί του, Καγιόγλου και Γιαννόπουλος.

Σε αυτή τη συνάντηση δεν υπήρξε καμία προσπάθεια προσέγγισης του Ουρουγουανού, αφού οι άνθρωποι της διοίκησης δεν είχαν καμία τέτοια εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποφάσισε για το θέμα και περίμενε αν ο Γκαρσία θα επέστρεφε στις προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, απέδειξε και χθες ότι δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη.

Στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει εντός της ημέρας ο 36χρονος παίκτης, όπως γράφει η SportDay, θα κατηγορήσει τον Έλληνα τεχνικό για τα εξής:

Ελλειψη επαφής, έλλειψη εμπιστοσύνης, έλλειψη σεβασμού, ενώ αισθάνεται ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον κορόιδεψε πριν από ενάμιση μήνα, λέγοντάς του ότι τον πιστεύει και ότι τον υγιή Γκαρσία τον θεωρεί πολύτιμο για τα κρίσιμα ματς που έρχονται, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ότι ποτέ εκείνος δεν είχε πρόβλημα με παίκτες-φίρμες, ενώ λίγες εβδομάδες μετά τον άφηνε έξω από όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Αμφιβολίες εκφράζει ο Γκαρσία και για το τι ακριβώς ειπώθηκε όσον αφορά την παρουσία του στην ενδεκάδα…

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Γράφει τον επίλογο… appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα