Το όνομά του στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας θα γράψει ο Ράμος

Ο διεθνής αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα συμπληρώσει τις εκατό συμμετοχές με τους «φούριας ρόχας» στο παιχνίδι με την Φινλανδία και ο ίδιος δηλώνει περήφανος για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

«Είναι η στιγμή που απολαμβάνω την προσωπική μου ζωή και ελπίζω να ανταποκριθώ στους 100 αγώνες. Η είσοδός μου στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας δεν ήταν εύκολη και αποτελεί τιμή για εμένα», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Είμαι αρκετά νέος, σε μία καθοριστική στιγμή της

καριέρας μου. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε με μία νίκη. Το γεγονός ότι έχω καταφέρει να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους είναι εξαιρετικά σημαντικά. Πολλά χρόνια θα αισθάνομαι περήφανος. Ελπίζω ότι δεν θα σταματήσω στις εκατό συμμετοχές, αλλά θα έρθουν πολλές ακόμα με την εθνική».

Στη συνέχεια, ο Ράμος αναγνώρισε την κρισιμότητα των δύο αγώνων της Ισπανίας με Φινλανδία και Γαλλία: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε δύο αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Παίξαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε την Φινλανδία και μετά θα επικεντρωθούμε στη Γαλλία. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να μην υποτιμάς κανέναν».

Οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές

1. Ίκερ Κασίγιας 143
2. Άντονι Θουμπιθαρέτα 126
3 Τσάβι Ερνάντες 119
4. Τσάμπι Αλόνσο 106
5. Ραούλ 102
6. Φερνάντο Τόρες 101
7. Κάρλες Πουγιόλ 100
8. Σέρχιο Ράμος 99

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το όνομά του στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας θα γράψει ο Ράμος appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα