Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον καλύτερο Home Barista…

Η σειρά μηχανών Fully Automatic Espresso Cappuccino De’Longhi είναι φτιαγμένη για εσάς που θέλετε να έχετε κάθε στιγμή στο σπίτι σας την αυθεντική απόλαυση του γνήσιου ιταλικού καφέ, με μία μόνο κίνηση!

Τώρα η De’Longhi σας δίνει τη δυνατότητα να απογειώσετε ακόμα περισσότερο την αγαπημένη, καθημερινή απόλαυσή σας. Προσφέροντάς σας, με την αγορά μιας μηχανής Fully Automatic Espresso Cappuccino, την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο

καφεγνωσίας και γευστικής απόλαυσης που θα αναβαθμίσει τις επιδόσεις σας σε επίπεδο Coffee Expert, προσδίδοντας στην καθημερινή σας συνήθεια, τον καφέ, πολυτέλεια και επαγγελματική ποιότητα.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες της κορυφαίας ομάδας Specialty Coffee Experts 10CUPA, έχουν σχεδιάσει με ιδιαίτερη φροντίδα ειδικά για εσάς, τους κατόχους των Μηχανών Fully Automatic Espresso Cappuccino De’Longhi, μια συνάντηση 3 ωρών, ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ που θα σας γεμίσει με γνώσεις, τεχνικές, αρώματα και μοναδικές γεύσεις καφέ και όλα αυτά προσαρμοσμένα επάνω στη δική σας μηχανή.

Ο στόχος της συνάντησης είναι πάνω απ’όλα η ευχαρίστησή σας αλλά και το να αποκτήσετε τα εφόδια για να εξελίξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε, επιλέγετε, παρασκευάζετε και απολαμβάνετε τον καφέ σας. Ώστε κάθε φλιτζάνι καφέ που θα φτιάχνετε με τη καινούρια σας μηχανή Fully Automatic Espresso Cappuccino De’Longhi, να έχει την ποιότητα και τη σφραγίδα του καλύτερου home barista… του εαυτού σας!

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε στο 210 2854 864 και να στείλετε την απόδειξη αγοράς της μηχανής σας στο fax 210 2854 888 για να δηλώσετε συμμετοχή στο 3ωρο σεμινάριο της ομάδας Specialty Coffe Experts 10 CUPA στα Μελίσσια Αττικής, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σε κάθε αγορά αντιστοιχεί συμμετοχή για 1 άτομο και ισχύει για αγορές μηχανών Fully Automatic Espresso De’Longhi που θα γίνουν από 10/12/2012 έως 10/02/2013.

Η προσφορά αφορά αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης εντός Ελλάδας και ισχύει μόνο για τα μοντέλα De’Longhi: ESAM 6620, ECAM 26 455 MB, ESAM 04 350 S, ECAM 23 450 S, ECAM 23 420 S, ECAM 23 210 B, ESAM 3200 S, ESAM 4000 B.

The post Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον καλύτερο Home Barista… appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα