Έρχεται ο Λέτο

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Αργεντινός θα κάτσει για ένα μήνα περίπου στην Ελλάδα συνεχίζοντας την αποθεραπεία του εδώ, βλέποντας παράλληλα τους συμπαίκτες του και παιχνίδια του Παναθηναϊκού από κοντά...
Τέλη Οκτώβρη, ο "Σέμπα" θα επιστρέψει στην Ιταλία για να συνεχίσει και πάλι εκεί την αποθεραπεία του.

Η
οποία, μέχρι στιγμής πάει καλά, αλλά παρόλα αυτά, φέτος, δύσκολα υπολογίζεται. Αφού και τέλη Φεβρουαρίου να είναι έτοιμος, μέχρι να βρει ρυθμό το πρωτάθλημα θα έχει λήξει. Επίσης, το «στοίχημα» σε τέτοιου τύπου εγχειρήσεις δεν είναι το πότε θα επιστρέψει ο αθλητής, αλλά το πώς. Αφού το θέμα μετά τις μεταμοσχεύσεις στο γόνατο είναι να επιστρέψεις στην ίδια κατάσταση.

10 μέρες έξω ο Μπουμσόνγκ

Ο Μπουμσόνγκ ταλαιπωρείται από πέρυσι από ένα μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα. Και το σημείο αυτό, είναι πολύ ύπουλο. Ειδικά για τους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία και στα βαριά κορμιά… Για τον λόγο αυτό, ο Γάλλος, από πέρυσι σε αρκετές προπονήσεις έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Όπως και φέτος. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ξανά στη γάμπα στο ματς με τον Ατρόμητο, ανησύχησαν όλους στην Παιανία.

Έτσι, σε συνεννόηση του παίκτη με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, αποφασίστηκε να κάνει θεραπεία και να μείνει λίγες μέρες έξω, ούτως ώστε να μην το κουράσει περαιτέρω και πάθει θλάση, η οποία θα τον άφηνε αρκετό καιρό έξω. Άρα, εκτός από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, ο Γάλλος θα χάσει και αυτή της Πέμπτης με την Τότεναμ και δεν αποκλείεται να μην πάει ούτε στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή. Διότι μετά το ματς με τους Ακρίτες, υπάρχει διακοπή και ο έμπειρος στόπερ θα είναι σε καλή κατάσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα