"Πόλεμος" στις συγκοινωνίες - Ποια ΜΜΜ απεργούν σήμερα

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, παρά τη σκληρή στάση της κυβέρνησης στο θέμα του Μετρό, τη δικαστική απόφαση που έκρινε την απεργία παράνομη και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας πως η επίταξη σε Μετρό, ΗΣΑΠ,
Τραμ είναι νόμιμη, αποφάσισαν να γίνει κανονικά η απεργία για σήμερα Δευτέρα, όπως είχε αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής....

Σήμερα θα συνεδριάσουν εκ νέου για να καθορίσουν την περεταίρω στάση τους, την ώρα που κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν πως εάν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις θα εφαρμόσει εκ νέου το μέτρο της επιστράτευσης. Η διοίκηση της ΟΣΥ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απεργία, ενώ το ίδιο θα πράξει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να κριθεί παράνομη η κινητοποίηση στον Προαστιακό και τον ΟΣΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς από σήμερα οι εργαζόμενοι τραβούν χειρόφρενο σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακό και ΟΣΕ.

Κανονικά κινούνται Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, αλλά οι συρμοί του Μετρό σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια ως το Αεροδρόμιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα