Ένα dvd “έδεσε” την υπόθεση με τον παιδεραστή δάσκαλο (βίντεο)

-Ακούστε στο βίντεο τι του φώναζαν οι εξοργισμένοι κάτοικοι του Ρεθύμνου....
Στις δικαστικές φυλακές Τρίπολης οδηγείται σήμερα ο 47χρονος καθηγητής και προπονητής μπάσκετ Νικόλαος Σειραγάκης που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση.

H πολύμηνη έρευνα των αρχών έγινε με λεπτούς χειρισμούς και διακριτικότητα, με δεδομένο ότι διεξαγόταν σε μία μικρή και κλειστή κοινωνία, και μάλιστα αφορούσε ένα πρόσωπο......
γνωστό και κοινωνικά καταξιωμένο που σε μεγάλο βαθμό απολάμβανε της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των οικογενειών
των θυμάτων.

Ο Σειραγάκης έπαιρνε προφυλάξεις και λειτουργούσε με μεθοδικότητα. Δηλαδή έκανε συναντήσεις μικρής διάρκειας, σε σημεία τέτοια που, ούτε επέτρεπαν την καθαρή αποτύπωση της δράσης του, ούτε επέτρεπαν τις υπόνοιες στις ίδιες τις οικογένειες των παιδιών.

Κάποιες διάσπαρτες φήμες πριν από αρκετούς μήνες αναφέρονταν σε κάποιες περίεργες σχέσεις του Σειραγάκη με κάποια παιδιά. Στη βάση αυτή ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να συλλέγουν διακριτικά πληροφορίες, οι οποίες όσο περνούσε ο χρόνος περιέγραφαν ένα γενικότερο πλαίσιο δράσης του Σειραγάκη, χωρίς ωστόσο να είναι συγκεκριμένες και να θέτουν μία αντικειμενική βάση δεδομένων.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση είχε βάση, οι αστυνομικοί εξασφάλισαν το πρωτο προανακριτικό υλικό.

Δείτε τη συνέχεια και το βίντεο στο eglimatikotita.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα