Ελληνική εταιρία διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση κατασκευαστικών υλικών στη Σαουδική Αραβία

Μια ελληνική εταιρία βρίσκεται πίσω από την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Η Big 5 KSA (www.thebig5saudi.com), έκθεση κατασκευαστικών υλικών, η οποία διοργανώνεται σε ετήσια βάση στην Τζέντα, της Σαουδικής Αραβίας, από την παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρία DMG EVENTS, εμπιστεύτηκε την Ελληνικών συμφερόντων εταιρία IMI GROUP EXPOSYSTEM, σχετικά με το στήσιμο της έκθεσης.

Σε πείσμα των καιρών, η IMI GROUP

δείχνει πως το ελληνικό επιχειρείν μπορεί να διαπρέψει και στο εξωτερικό σε μεγάλη κλίμακα, σε ένα τόσο μεγάλο event. Η IMI GROUP με Headquarters στο Ντουμπάι, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόσφατα προχώρησε σε εξάπλωση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, στα πλαίσια του πλάνου της να αποτελέσει μια από της ηγετικές εταιρίες του χώρου των εκθέσεων στην Μέση Ανατολή. Ο συνιδρυτής της εταιρίας, Κος Νίκος Μυγδάλης δήλωσε πως σκοπός της εταιρίας είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με βλέψεις σε δύο άξονες, το να αποτελέσει η IMI GROUP ναυαρχίδα της αγοράς στις χώρες που ήδη δραστηριοποιείται και επίσης να εξαπλωθεί σύντομα και σε νέες περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες το link της IMI GROUP: www.groupimi.com

The post Ελληνική εταιρία διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση κατασκευαστικών υλικών στη Σαουδική Αραβία appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα