«Είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Περρή»

Αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Όλα» και άνοιξε την καρδιά της στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή.

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Dancing With The Stars μίλησε με την Έλενα Παπαβασιλείου και μάλιστα όταν

την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της υποσχέθηκε να της δώσει τόσο πολύ θετική ενέργεια, που σίγουρα δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, όπως και έγινε τελικά.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβε πώς η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε εκτός της ομάδας του «Μες Στην Καλή Χαρά», ενώ δεν δίστασε να την ευχαριστήσει δημοσίως για τη βοήθεια που έδωσε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ειδικά στο αντρικό κοινό.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε πως έχουν υπάρξει κατά καιρούς περίοδοι που έχει ανασφάλεια για το «αν περνάει η μπογιά» της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να κάνει χιούμορ με την ηλικία της, και να δηλώσει πως είναι 4 χρόνια μεγαλύτερη από τον Βαγγέλη Περρή.

Όταν μάλιστα η Δούκισσα Νομικού ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Περρής είναι… 30 ετών, η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε: «Όχι. Ο Βαγγέλης είναι 49 κι εγώ είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του».

The post «Είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Περρή» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα