Από το Βέλγιο στην Κροατία λόγω χαλασμένου GPS!

Η 67χρονη Βελγίδα Sabine Moreau, ξεκίνησε από το σπίτι της στο Solre-sur-Sambre για να παραλάβει μια φίλη της από το σταθμό του τρένου στις Βρυξέλλες.

Η απόσταση είναι 61 χιλιόμετρα, ωστόσο εξαιτίας βλάβης στο σύστημα πλοήγησης (GPS) κατέληξε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, 1.500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

Παρά τη διέλευση πέντε συνόρων, πινακίδων στους δρόμους σε διαφορετικές γλώσσες δε σταμάτησε πουθενά πάρα δύο μέρες αργότερα όταν υποπτεύθηκε ότι κάτι έχει συμβεί.

«Είδα όλων των ειδών

τα σήματα, σε διάφορες γλώσσες. Αρχικά στα γαλλικά, στη συνέχεια γερμανικά αλλά δεν σκέφτηκα ότι κάτι έχει γίνει λάθος» και προσθέτει: «Σταμάτησα αρκετές φορές για βενζίνη και πλήρωσα με την πιστωτική μου κάρτα. Όταν αισθάνθηκα κουρασμένη σταμάτησα για λίγες ώρες ύπνου σε μια στάση της εθνικής οδού.

Κατά τη διάρκεια του 60ωρου ταξιδιού της η αστυνομία πιστεύει ότι η Moreau πέρασε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβενία και κατέληξε στην Κροατία.

Όσο η 67χρονη… ταξίδευε στην Ευρώπη, ο γιος της ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία, η οποία όταν την εντόπισε τον ειδοποίησε και του διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της μητέρας του.

The post Από το Βέλγιο στην Κροατία λόγω χαλασμένου GPS! appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα