«Είμαι καλύτερα όταν… δεν ξεκουράζομαι»

Μυστικά για την… φυσική του κατάσταση έδωσε ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας στην Barca TV. Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι είναι σε καλύτερη φόρμα όταν δεν αναπαύεται αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Χρόνια τώρα έχω συνηθίσει να παίζω πολλά παιχνίδια. Το σώμα μου αισθάνεται καλύτερα όταν δεν ξεκουράζεται».

Όσο για τα συνεχή γκολ που πετυχαίνει; «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν μπορώ να βοηθήσω σκοράροντας τότε είναι πάντα καλύτερο για μένα».

Ο «Λέο»

μίλησε ακόμα για το επικείμενο ματς των Καταλανών με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση του Copa Del Rey αλλά και για την ήττα των «μπλαουγκράνα» από τη Μίλαν, στο Champions League.

Το… clasico

«Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλιώς δεν θα καταφέρουμε να… ξεπεράσουμε την ισοπαλία. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι τόσο εγώ όσο και η ομάδα να έχει μία καλή απόδοση και να φτάσει στον τελικό», είπε ο Μέσι για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και συνέχισε: «Μπροστά στους φιλάθλους μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άλλη επιλογή όπως για παράδειγμα ότι μία ισοπαλία άνευ σκορ θα μας έδινε εξίσου την πρόκριση».

Η ήττα από τη Μίλαν δεν φέρνει την καταστροφή

«Δεν θα πρέπει να τρελαθούμε για το αποτέλεσμα με τη Μίλαν ή για το πρώτο ημίχρονο με τη Σεβίλλη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε καθώς έρχονται καθοριστικά για εμάς παιχνίδια. Ο ανταγωνισμός δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε αυτά που πετυχαίνει η ομάδα, όμως ίσως στο μέλλον αυτή η ομάδα κερδίσει τα… εύσημα που δικαιούται», ήταν το σχόλιο του Αργεντινού για το ματς με τη Μίλαν αλλά και για την κριτική που δέχεται η ομάδα του για την αγωνιστική της κατάσταση.

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Είμαι καλύτερα όταν… δεν ξεκουράζομαι» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα