Δικαστές: «Οργανωμένο κύκλωμα πορνείας με φαγητό χορό και σεξ τα πάρτι του Μπερλουσκόνι»

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την ώρα μάλιστα που κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης της χώρας.

Ο εισαγγελέας στη δίκη του Σίλβο Μπερλουσκόνι υποστήριξε πως τα πάρτι που οργανώνονταν στη βίλα του στο Άρκορε ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ «η έκφραση ενός δοκιμασμένου και οργανωμένου συστήματος πορνείας που είχε οργανωθεί για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η νεαρή Μαροκινή Ρούμπι ήταν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του συστήματος».

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δικάζεται μεταξύ άλλων για εξώθηση σε πορνεία στα πλαίσια της υπόθεσης Ρούμπι, της Μαροκινής χορεύτριας με την οποία αρνείται ότι είχε σχέσεις, δήλωσε «έκπληκτος» με την διασκεδαστική και «φανταστική» περιγραφή των «περιβόητων δείπνων» και δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον εισαγγελέα.

Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε μέσω ανακοίνωσης του: «Είχα την διπλή τύχη-ίσως και να μου άξιζε- να μην πληρώσω ποτέ μια γυναίκα ή ένα κορίτσι για οικείες σχέσεις και να είμαι πάντα ικανός να προσφέρω βοήθεια σε όποιον μου την ζητούσε. Πιθανώς ο εισαγγελέας να μην είχε καμία από αυτές τις δυο τύχες και να προχωρά σε αυτές τις διαβεβαιώσεις σαν να ήμουν εγώ στη θέση του» ο οποίος και στο παρελθόν έχει αρνηθεί επανειλημμένως ότι έχει πληρώσει για σεξ.

Σύμφωνα με το δικαστήριο τα πάρτι γνωστά στον ιταλικό τύπο και ως «μπούνγκα-μπούνγκα» φέρεται να περιελάμβαναν δείπνο, ερωτικό χορό και σεξ μεταξύ των στάρλετ και των καλεσμένων.

Κεντρικό ρόλο στη διοργάνωση είχε σύμφωνα με το δικαστήριο, η Νικόλ Μινέτι, πρώην οδοντίατρος του Καβαλιέρε και μετέπειτα εκλεγμένη, η οποία συμμετείχε και ενεργά στα εν λόγω πάρτι.

The post Δικαστές: «Οργανωμένο κύκλωμα πορνείας με φαγητό χορό και σεξ τα πάρτι του Μπερλουσκόνι» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα