Ν. Παππάς: Η υστέρηση εσόδων προκαλεί το δημοσιονομικό πρόβλημα

«Η υστέρηση εσόδων προκαλεί το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας και όχι οι δαπάνες», δήλωσε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, o Νίκος Παππάς διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο θεμέλιος λίθος της ανάλυσής μας, ο οποίος προκύπτει από την παρακολούθηση των δεδομένων των περασμένων ετών, είναι ότι το πρόβλημα το δημοσιονομικό της Ελλάδας

ήταν κατά βάση και κατά κύριο λόγο υστέρησης εσόδων. Πρόβλημα υστέρησης εσόδων και όχι πρόβλημα υπερβολικών δαπανών», τόνισε ο κ. Παππάς.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η εφαρμογή όλων των προτάσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα παραλάβουν στην οικονομία. «Στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε με συναίσθηση ευθύνης και με την απόλυτη βεβαιότητα ότι και το πρόγραμμά μας εξαρτάται πάρα πολύ από την κατάσταση την οποία θα παραλάβουμε», είπε ο κ. Παππάς.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ κ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

The post Ν. Παππάς: Η υστέρηση εσόδων προκαλεί το δημοσιονομικό πρόβλημα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα