Αστήρ: Αναμένονται εκπλήξεις

«Εκπλήξεις» θα προκύψουν από την διαδικασία πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί διεθνής διαγωνισμός για την πώληση των μετοχών, ενώ ατονεί το σενάριο για την μακροχρόνια μίσθωση. Η παρουσία, όμως, στο διοικητικό συμβούλιο του ξενοδοχείου ενός διακεκριμένου εφοπλιστή ( κ. Αθανάσιος Μαρτίνος ) ενισχύει τις φήμες που ήθελαν να διεκδικούν τον Αστέρα διάφορα εφοπλιστικά σχήματα.

Μέχρι σήμερα, πάντως, το

Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Εθνική για τα 308 στρέμματα, ενώ τα υπόλοιπα 115 στρέμματα που είναι ιδιοκτησίας ελληνικού Δημοσίου θα είναι και τα πιο κερδοφόρα για το ΤΑΙΠΕΔ καθώς θα προκύψει σοβαρό οικονομικό όφελος.

Οι όποιες επενδύσεις, πάντως, γίνουν πρέπει να ξεπερνούν την αξία της γης όπως λένε πάγια από την Εθνική, γι αυτό οι περισσότεροι θεωρούν ότι στον νέο επενδυτή θα δοθεί η δυνατότητα για την ανάπτυξη τουριστικών κατοικιών. Από τις αρχές του χρόνου, η μετοχή του Αστέρα έχει καταγράψει άνοδο 10%, ενώ χθες έκλεισε με άνοδο 3,23% και διακίνηση 23 χιλιάδων μετοχών.

The post Αστήρ: Αναμένονται εκπλήξεις appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα