Απίστευτο! Οπαδοί του ΠΑΟ στην Τούμπα

Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Αυστρίας που «καίει» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού φέρνει στη δημοσιότητα ο αυστριακός Τύπος. Η έκθεση αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης για τα play-off του Europa League...
στις 23 Αυγούστου.

Οι Αυστριακοί, αναφέρουν ότι φίλοι του «τριφυλλιού», προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς της Ραπίντ έχοντας στην κατοχή τους
πλαστά αυστριακά διαβατήρια.

Η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο γήπεδο της Τούμπας, κατόρθωσε να ανακόψει την είσοδο τεσσάρων εξ αυτών, την ώρα που όπως αφήνετε να εννοηθεί κάποιοι άλλοι κατάφεραν να βρεθούν ανάμεσα στους οπαδούς της Ραπίντ στη θύρα οχτώ.

Ο εκπρόσωπος της Ραπίντ Βιέννης Αντρέας Μάρεκ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση ανέφερε: «Από αυτό το δημοσίευμα μαθαίνω ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο έχοντας στην κατοχή τους πλαστά αυστριακά διαβατήρια. Πραγματικά δεν γνώριζα τίποτα».

Να σημειώσουμε, ότι οι σχέσεις μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, με εκείνων της Ραπίντ Βιέννης είναι άριστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα