Αν και παρών… απών ο Σνάιντερ

Αναχώρησε για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πριν από τους συμπαίκτες του. Η επιστροφή του στο Μιλάνο έγινε με μία μέρα καθυστέρηση, για την οποία, όμως, είχε πάρει σχετική άδεια από τη διοίκηση.

Την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο απέδειξε πως είναι άψογος επαγγελματίας, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Ίντερ.

Οι τελευταίες ειδήσεις, όμως, ανατρέπουν το… σκηνικό, αφού ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, αν και έδωσε το παρών

στην «Πινετίνα», τελικά δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η Ίντερ ανακοίνωσε πως ο Ολλανδός δεν κατάφερε να γυμναστεί, καθώς παρουσίασε υψηλό πυρετό και του συστήθηκε να παραμείνει στα αποδυτήρια. Μια αιτιολογία την οποία τα Μέσα Ενημέρωσης χαρακτήρισαν «δικαιολογία».

Οι εφημερίδες της Ιταλίας θεωρούν πως η απουσία του Σνάιντερ από την προπόνηση δεν είναι τίποτε άλλο από μια ακόμα επιβεβαίωση του επικείμενου διαζυγίου ανάμεσα στον παίκτη και το σύλλογο.

Ενός διαζυγίου που, όμως, φαντάζει… μακρινό, αν λάβουμε υπόψη το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η σύζυγος του Γουέσλεϊ, Γιολάντε Καμπάου, αμέσως μόλις επέστρεψε στην οικία της στο Μιλάνο. «Σπίτι μου, σπιτάκι μου… Μιλάνο, πόσο σε αγαπώ!»

Τα δεδομένα, λοιπόν, στην πολύκροτη υπόθεση του Σνάιντερ αλλάζουν ώρα με την ώρα. Τόσο που κάποιοι έκαναν μια πρόβλεψη, που αν και με την πρώτη ματιά φαντάζει απίθανο να επιβεβαιωθεί, εντούτοις καλύπτει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα.

«Ο Σνάιντερ θα μεταγραφεί στη Μίλαν! Έτσι και η Ίντερ θα γλυτώσει το μισθό του και ο Μπερλουσκόνι θα αποκτήσει έναν μεγάλο παίκτη και η Γιολάντε θα συνεχίσει να ζει στο Μιλάνο που λατρεύει», δηλώνει ένας μάνατζερ, ο οποίος ζήτησε να μην γίνει γνωστό το όνομά του.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Αν και παρών… απών ο Σνάιντερ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα