Ακόμη ένας σοβαρά τραυματισμένος διαδηλωτής νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό μετά την πρωτοφανή χρήση βίας των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο νεαρός...
υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωΐ ο καρδιολόγος του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιόρας, είπε ότι ο 29χρονος για να αποφύγει την αστυνομική βία, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με λιποθυμικές τάσεις. «Είχε μαζική εσωτερική αιμορραγία λόγω ρήξης σπλήνας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση» σημείωσε.

Ο κος
Πάνος Παπανικολάου νευροχειρούργος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας επίσης μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό για την κατάσταση του Γιάννη Καυκά είπε ότι η κατάσταση του 31χρονου μετά την χειρουργική επέμβαση παραμένει σταθερή. Βρίσκεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του θα είναι κρίσιμη για κάποια 24ωρα.

«Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για την πορεία της υγείας του. Τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 31χρονος είναι πολύ σοβαρά. Σπάνια έχω δει τόσο βίαια χτυπήματα» τόνισε ο κ.Παπανικολάου και υπογράμμισε πως εάν είχε υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στη μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο «θα μιλούσαμε σήμερα με πολύ άσχημους όρους».
Keywords
Τυχαία Θέματα