ΑΙΓΙΟ: Τραυματίστηκε από δονητή και κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Το γεγονός είναι παλιό, όμως εξακολουθεί να συγκλονίζει την πόλη του Αιγίου. Καθώς η όμορφη «ώριμη» γυναίκα δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα… τα σεξουαλικά της τερτίπια!

«Δεν αφήνει να πάει χαμένος κανένας άνδρας» δηλώνει στον «Κόσμο» γνωστός της, ο οποίος… σηκώνει τα χέρια ψηλά για την συμπεριφορά της φιλενάδας του.

Πρόκειται για γυναίκα πολύ γνωστή που ασχολείται με το «επιχειρείν» και διατηρεί φιλίες με «επώνυμους» της πόλης. Δεν γνωρίζουμε αν ξέρει το τι συζητούν για το πρόσωπό της, όμως δείχνει… να μην την πολυνοιάζει!

Δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατη κοσμική εμφάνισή της, χόρευε παθιασμένα με έναν gay!

Αυτό όμως που λέγεται στο Αίγιο είναι πως οι σεξουαλικοί της πειραματισμοί… της βγήκαν σε κακό, αφού πριν από καιρό είχε καταλήξει στο Νοσοκομείο εξαιτίας της χρήσης δονητή!

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο, το πιθανότερο όμως είναι να είχε τραυματιστεί στα γεννητικά της όργανα από τη βίαια χρήση! Κάποιοι λένε πως η συσκευή «σφήνωσε», όμως αυτό το σενάριο είναι μάλλον απίθανο!

Το μόνο βέβαιο είναι πως επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου (δεν πήγε στο Νοσοκομείο Αιγίου για να μην την αναγνωρίσουν) με πρόβλημα στα «απόκρυφα» σημεία της.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός, ωστόσο το μάθημά της δεν της έχει γίνει πάθημα! Εξακολουθεί να πειραματίζεται σεξουαλικά και βέβαια να αλλάζει τους εραστές… σαν εσώρουχα!

Σάλος και με χήρα
Στο Αίγιο έχει προκληθεί μεγάλο «κους κους» και με χήρα η οποία διατηρεί σχέση με συνεργάτη του αποθανόντος άνδρα της! Ο οποίος είναι πολύ μικρότερος σε ηλικία (συνομήλικος με τον γιο της)! Η κυρία δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον νεαρό και οι «κακές γλώσσες» λένε πως η σχέση τους είχε ξεκινήσει όταν ο μακαρίτης… ήταν ζωντανός! Η γυναίκα δείχνει νεώτερη από την πραγματική της ηλικία και αυτό είναι και το όπλο της, ώστε να μπορεί να συνεχίζει την σεξουαλική της σχέση με τον ερωτιάρη σύντροφό της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε… στη δουλειά του εκλιπόντος και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Λέγεται μάλιστα πως ίσως και ο μακαρίτης να είχε υποψιαστεί τι συνέβαινε, όμως με τόσα προβλήματα που αντιμετώπιζε, προτίμησε να συνεχίσει να κάνει την πολυτάραχη ζωή του (και ερωτικά) παρά να ασχοληθεί με το «αμόρε» της γυναίκας του!

dete.gr

The post ΑΙΓΙΟ: Τραυματίστηκε από δονητή και κατέληξε στο Νοσοκομείο! appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος γνωστος gay pige nosokomio gia ton doniti tou, τραυματισμος απο δονητη
Τυχαία Θέματα