Αιφνιδιαστική σύσκεψη του Α.Σαμαρά με Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη

Σε λίγη ώρα ξεκινά στο υπουργείο Οικονομικών η αιφνιδιαστική σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τους δύο υφυπουργούς, Γιάννη Μαυραγάνη και Χρήστο Σταϊκούρα. Τα περιθώρια στενεύουν για την κυβέρνηση καθώς η επίσκεψη της τρόικας αναμένεται να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και τα μέτωπα που παραμένουν ακόμα ανοιχτά είναι πολλά.Το αντικείμενο των συζητήσεων

παραμένει ακόμα άγνωστο, ωστόσο σίγουρα στην ατζέντα θα τεθεί το ζήτημα της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης του Μαρτίου ύψους 2,8 δισ. ευρώ, ώστε να αποφευχθεί νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Την ίδια στιγμή σίγουρο είναι πως θα συζητηθεί και το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι οποίες όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, μειώθηκαν μόλις κατά 178 εκατ. ευρώ καθώς «τρέχουν» οι προσαυξήσεις, ενώ προστίθενται διαρκώς και νέα χρέη που μένουν απλήρωτα. (διαβάστε σχετικά εδώ).

The post Αιφνιδιαστική σύσκεψη του Α.Σαμαρά με Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα