Αδιέξοδο με Βύντρα

Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Λουκά Βύντρα και Παναθηναϊκού. Ο διεθνής αμυντικός δεν αποδέχτηκε την πρόταση μείωσης των αποδοχών του κατά 50% και οι δύο πλευρές οδεύουν προς λύση συμβολαίου.

Προς διαζύγιο οδεύουν Παναθηναϊκός και Λουκάς Βύντρα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, επικοινώνησε με την

πλευρά του διεθνούς αμυντικού και πρότεινε μείωση των αποδοχών του κατά το ήμισυ, δηλαδή να εισπράξει τα μισά από τις 700.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Ο παίκτης, όπως αναμενόταν, αρνήθηκε και πλέον οι δύο πλευρές θα αρχίσουν συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας τους. Μένει να φανεί το ποσό που θα εισπράξει ο 31χρονος άσος για να αποχωρήσει, καθώς και τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα του.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαρρέεται πως είχε τη διάθεση να δεχτεί μία μείωση αντιλαμβανόμενος τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, ωστόσο η πρόθεση της διοίκησης να του ψαλιδίσει στο μισό το συμβόλαιο τον βρήκε κάθετα αντίθετο.

Εφόσον ο Βύντρα εξασφαλίσει την ελευθερία του, ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του. Λέγεται, μάλιστα, πως ήδη υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Αδιέξοδο με Βύντρα appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα