Top 10 λάθη των γυναικών στο Sex

Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Στήνουμε κάθε τόσο τους άντρες στα πέντε μέτρα κατηγορώντας τους ότι δεν φέρονται σωστά στις γυναίκες, ότι δεν τις ικανοποιούν στο σεξ, ότι κάνουν λάθη και φέρονται εγωιστικά. Το χειρότερο είναι ότι συχνά αντιδρούμε έτσι όταν η ερωτική μας ζωή έχει πάρει την κατιούσα και ψάχνουμε απλά έναν υπαίτιο, ο οποίος φυσικά δεν είμαστε ποτέ εμείς. Μεταξύ μας, όμως, πολλές φορές φταίμε εμείς.

Πράγματι πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να κατανοήσουν το γυναικείο σώμα και τι μας «ανάβει» και έτσι εύκολα γίνονται στόχος κατηγοριών όταν δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις σεξουαλικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Η αλήθεια όμως είναι πως, όπως λέει και το αγγλικό ρητό, «it takes two to tango», οπότε μεγάλο μερίδιο ευθύνης οφείλεται και σε εμάς, σ’αυτό συμφωνούν και οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων. Σύμφωνα με δικά τους «ευρήματα», μάλιστα, τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ είναι παραπάνω από όσα μπορεί να φαντάζεστε. Τα αναγνωρίζουμε, τα εξηγούμε και υποσχόμαστε να μην τα επαναλάβουμε ποτέ ξανά.

Λάθος 1: Δεν ...
κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση
Εν έτη 2009 και ακόμα πολλές γυναίκες ανησυχούν για το πώς να φέρονται σαν «κυρίες». Δεν θέλουμε να φανούμε πιεστικές, επιθετικές, ή ακόμα χειρότερα «λυσσασμένες», κι όμως καταλήγουμε να φαινόμαστε… ανέραστες. Στην κλίμακα του πάθους μιας σχέσης, λένε οι ειδικοί, υπάρχει ανισορροπία όταν οι άντρες πρέπει να είναι πάντα οι υποκινητές της ερωτικής πράξης. Στην πραγματικότητα, θέλουν και εκείνοι να αισθάνονται ποθητοί. Μην διστάζετε, λοιπόν, να του δείξετε το ενδιαφέρον σας παίρνοντας και εσείς, που και που, την πρωτοβουλία για σεξ. Το πιθανότερο είναι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει, ενώ θα λάβετε και εσείς μεγάλη ικανοποίηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη της σεξουαλικής σας εμπειρίας.

Λάθος 2: Ανησυχείς για την εξωτερική σου εμφάνιση
Το να σκεφτόμαστε την εμφάνισή μας κατά την διάρκεια του σεξ διακόπτει αυτόματα την απόλαυση της στιγμής και καταστρέφει τις πιθανότητες του να έρθετε σε οργασμό. «Μην σκέφτεστε το λίπος στην κοιλιά σας ή μήπως έχει χαλάσει το makeup στο πρόσωπό σας», συμβουλεύουν οι ειδικοί. «Συγκεντρωθείτε στην ευχαρίστηση που νιώθετε εκείνη την στιγμή και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να φτάσει στην κορύφωση». Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους απελευθερωμένη στο σεξ, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό αν εκείνες ανησυχούν συνεχώς για το σώμα και την εμφάνισή τους. Το κυριότερο, μάλιστα, που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι οι άνδρες δεν προσέχουν ούτε τα μισά από αυτά τα οποία μας αγχώνουν με την εμφάνισή μας. Και όσο πιο ενθουσιώδεις, ενεργητικές, ανοιχτόμυαλες και περιποιητικές είμαστε μαζί τους, τόσο λιγότερα είναι πιθανό να προσέξουν. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει μία εξελικτική εξήγηση του γιατί οι άνδρες εμφανίζει «επιλεκτική τύφλωση» στα εμφανισιακά μας ελαττώματα: Ασυνείδητα, φυσικά, οι άνδρες ψάχνουν για γυναίκες που είναι ικανές να κυοφορήσουν υγιή μωρά. Από εκατομμύρια χρόνια πριν, οι άνδρες που π
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerwsi