SCA Hygiene Products: Δε ζητήσαμε μισθό 300 ευρώ

Δεν έθεσε θέμα μείωσης μισθών στην Ελλάδα η διοίκηση της εταιρείας SCA Hygiene Products, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, όπως διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η SCA Hygiene Products ουδέποτε εξέφρασε απόψεις αναφορικά με τη μείωση μισθών

στην Ελλάδα, ούτε υπήρξε σχετική συζήτηση ή τοποθέτηση στο πλαίσιο συμμετοχής της εταιρείας στη συνάντηση που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».

Για την SCA Hygiene Products, που διατηρεί παρουσία στη χώρα από το 1975, «η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά. Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η εταιρεία υλοποιεί τη στρατηγική της με συνέπεια και οδηγό τις αξίες της για σεβασμό, αριστεία και υπευθυνότητα» αναφέρει η ανακοίνωση.

The post SCA Hygiene Products: Δε ζητήσαμε μισθό 300 ευρώ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα