Facebook post επί πληρωμή

Σύμφωνα με είδηση που προέρχεται από τη Νέα Ζηλανδία, το Facebook επιβεβαιώνει ότι δοκιμάζει νέες μεθόδους εισροής εσόδων. Μια από τις μεθόδους αυτές είναι η ιδιαίτερη προβολή αναρτήσεων ώστε να ξεχωρίζουν αντί πληρωμής. Η υπηρεσία Pay to Promote χρεώνει έως και ...
2 δολάρια ανά post ή προσβεβλημένη φωτογραφία.

Η νέα
αυτή λειτουργία που δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το Facebook, επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν πρώτο κάποιο σημαντικό post στα News Feed των φίλων τους, καταβάλλοντας στην εταιρεία ένα χρηματικό ποσό.

Με άλλα λόγια, αν θέλει κάποιος να διαφημιστεί ή να μοιραστεί κάποιο post εξέχουσας σημασίας, θα πληρώνει (μέσω Paypal ή πιστωτικής) και αυτόματα το facebook θα εξασφαλίζει ότι το post θα εμφανιστεί πάνω-πάνω στο News Feed ανεξαρτήτως του πότε το δημοσιεύσατε.

Αρχικά, η είδηση αυτή θεωρήθηκε αναληθής, η εκπρόσωπος όπως του Facebook Mia Grarlick επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώνοντας: ''Δοκιμάζουμε συνεχώς νέα χαρακτηριστικά στην υπηρεσία. Με αυτή την δοκιμή, επιχειρούμε να μετρήσουμε το ενδιαφέρον των μελών μας για μια τέτοια δυνατότητα''. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, τα μέλη του Facebook έχουν την επιλογή να μην χρεωθούν για να τη χρησιμοποιήσουν, ενώ οι τιμές για την προβολή status update θα ξεκινούν από μερικά σεντς έως και τα 2 δολάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα