Apple iWatch, τουλάχιστον 3 χρόνια μακριά

Η εταιρεία που κατασκευάζει το γυαλί Willow, το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο iWatch της Apple, ανακοίνωσε πως το προϊόν της κάθε άλλο παρά έτοιμο, για να χρησιμοποιηθεί σε μία τόσο πολύπλοκη συσκευή είναι.

Η Corning δια στόματος του “αφεντικού” της, James Clappin, ξεκαθάρισε πως το γυαλί αυτό είναι έτοιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απλά προϊόντα, σε διάστημα ενός χρόνου από τώρα, όμως

χρειάζεται να περάσει καιρός, προτού χρησιμοποιηθεί σε πιο πολύπλοκα αντικείμενα, όπως ένα smartphone που φοριέται στο χέρι.

Με αυτήν τη δήλωση, ο Clappin έβαλε τέλος στα σενάρια, που ήθελαν τα iWatch να βρίσκονται ήδη σε στάδιο παραγωγής.

Υπενθυμίζεται, ότι τον προηγούμενο μήνα, οι Wall Street Journal και New York Times, ανέφεραν πως η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα “έξυπνο” ρολόι, που θα διαθέτει “οθόνη” από καμπυλωτό γυαλί.

Το ρεπορτάζ και των δύο εφημερίδων στηριζόταν σε πληροφορίες, από “πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα”, αλλά και την γνώμη ανθρώπων που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, όπως ο CEO της Corning Glass, Pete Bocko.

Πηγή: Telegraph

The post Apple iWatch, τουλάχιστον 3 χρόνια μακριά appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα