Βασίλης Μιχαλολιάκος: Εμείς οι Πειραιώτες έχουμε αγάπη για την πόλη, την Πατρίδα, την οικογένεια και την δικαιοσύνη.

12:40 2/6/2011 - Πηγή: Olympia
Σε μία εκδήλωση για τα παιδιά του Πειραιά, με διοργάνωση αγώνων ποδοσφαίρου 5Χ5, ο δήμαρχος Πειραιά έδωσε για άλλη μία φορά την ουσία μίας πολιτείας που θέλει να επιβιώσει. Την επένδυση στη νέα γενιά, στην οικογένεια. Αυτοί άλλωστε θα είναι οι επόμενοι που θα απολάβουν τα όσα εμείς έχουμε κανει, που θα διορθώσουν και τα κακώς κείμενα.Όπως επίσης την τιμή στους παλαίμαχους της
ζωής και της πόλης. Για την προσφορά τους, για να δείξουμε την ΣΥΝΕΧΕΙΑ που πρέπει να υπάρχει στοχεύοντας στην αναβάθμιση του συνόλου. Όπως έγινε χθες σε ένα κατάμεστο Βεάκειο σε εκδήλωση για την τρίτη ηλικία.
Αλήθεια, πόσον καιρό έχετε να ακούσετε τέτοιες φράσεις; Να δείτε τέτοιες ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ εκδηλώσεις με budget …κάτω από χιλιάρικο;Την ίδια στιγμή κάποιοι ετοιμάζονται να ξοδέψουν πακτωλούς για gay party, για να τιμήσουν σφαγείς λαών και να τους ανακαινίσουν τα δήθεν σπίτια. Αλλά έτσι είναι δυστυχώς.Υπάρχουν οι πολιτικοι – δημιουργοί που υπηρετούν την κοινωνία και ευρύτερα το γένος και οι πολιτικοί – βρυκόλακες που υπηρετούν το τομάρι και την τσέπη τους. Η επιλογή δική μας.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα