Το ΠΑΣΟΚ απαντά με non paper, αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα αντίληψης συντακτών και αναγνωστών του Ολυμπία!

Αποκλειστικό από τον Πόρτα – Πόρτα!

ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΎΜΕ ΤΟ δΗΜΟΣΙΟ χΡΕΟΣ ΜΑΣ

δΙΑχΕΙΡΙΣΙΜΟ

110 δΙΣ. ΕΎΡώ ΕΞΑΣφΑλΙΣΑΜΕ ΤΟ 2010 γΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ  χΡΗΜΑΤΟδΟΤΗΣΗ ΤΗΣ λΕΙΤΟΎΡγΙΑΣ ΤΟΎ ΚΡΑΤΟΎΣ ΜΕ ΤΗ δΗΜΙΟΎΡγΙΑ ΤΟΎ ΜΗχΑΝΙΣΜΟΎ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΎ δΙΕΚδΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗδΕΝ.

 Με την ιστορική Συμφωνία του Ιουλίου, διασφαλίσαμε την περαιτέρω στήριξη της οικονομίας μας τα επόμενα χρόνια, ουσιαστικά βελτιωμένους όρους αποπληρωμής  του χρέους

καθώς και την

ελάφρυνση του βάρους σε κάθε  Έλληνα με τη σημαντική μείωση του συνολικού χρέους της χώρας.

ΝΑ χΤΎΠΗΣΟΎΜΕ ΤΗ ΣΠΑΤΑλΗ ΚΑΙ ΤΗ δΙΑφθΟΡΑ

 Σας δεσμευουμε για 100 χρονια να πληρωνετε οσα εχετε και δεν εχετε.

Ειμαστε η πρωτη Χωρα στον κοσμο που εχει υπογραψει Δανειο 110δις Ευρω και η μονη που χαιρεται όταν καταφερε να Δανειστει 229δις.

Πρωτη θεση Στο Μουσειο Δανειακη Ιστοριας.

Ειμαστε η πρωτη χωρα στον κοσμο οπου δωσαμε εγγυησεις για Κρατικο Δανειο. Αρχισαμε με 500 εκ Ευρω Μετρητα τον ΑΥγουστο 2011 και καταληξαμε σε 880εκ Ευρω σε ομολογα Ελληνικου ΔΗμοσιου τον Οκτωβριο 2011 για να απρουμε 2.5δις Ευρω Ταρανδοεγγυησεις. Αυτά τα 880εκ τα δινουμε με ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και ΣΥΜΦΩΝΙΑ… εν λευκω Χωρις καμια εγγυηση αποτελεσματος. ΝΑΙ ισως τα χασουμε αλλα θα εχουμε μια ασυμβαση ότι είναι να παιρνουμε 2.5δις εγγυησεις!

Ειμαστε η Μοναδικη Χωρα στον κοσμο οπου την ΠΥΡΑΜΙΔΑ των Δανειων τη διαφημιζουμε ως μοναδικο κατορθωμα ενώ συγχρονως εχουμε

-         Αλλαξει το καταστατικο της ΤτΕ και  δωσαμε δικαιωμα ψηφου σε ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ μετοχους, αρα απωλεσαμε την Οικονομικη μας Κυριαρχια από Απριλιο 2011

-         Εχουμε δει την ΤΡΥΠΑ των 51εκ Ευρω της ΠΡΟΤΟΝΛΑΥΡΕΝΤΟΤΡΑΠΕΖΑΣ και μετα ειδαμε να περνανε 51 εκ ευρω του Λαυρεντη από μπροστα μας ντουροστικ να κλεισουν την τρυπα και δεν κατηγορουμε κανεναν για τιποτε.

-         Εχουμε βρει έναν μαγικο τροπο να χρωσταμε 4δις σε ομολογα/τοκους τον Οκτωβριο 2011 και να πηγαινεουμε την 6η δοση το Νοεμβριο διοτι λεφτα υπαρχουν, τσιπα δεν υπαρχει, εκβιασμος υπαρχει, Μπεννυ παιζει.

-         Ειμαστε η Χωρα προτυπο Γκαρσονιου. Θελουμε να δωσουμε την Εθνικη Κυριαρχια σε Χαρτογιακαδες να μας οργανωσουν τον ΓΥΨΟ καλυτερα από εμας τους ιδιους.

-         Ειμαστε μια χωρα οπου η ΤτΕ εφτιαξε ένα Τ+10 για να βολευτουν καποια μαυρα… βολευτηκαν και όλα ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ και ΗΘΙΚΑ.

-         Ψηφισαμε τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ νομο τον Ιουνιο 2011, με εκβιασμο Στασης Πληρωμων, για να μπορουμε να φερουμε την Treuhand ltdστην Ελλαδα, να ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ τα πανατ όλα, υλικα και αϋλα σε οποιον προκανει και είναι φιλος μας. Ολη η Ελληνικη Γη θα γινει Ομολογο, θα δανειζομαστε πανω της και τα ρεστα στον κωλοτσεπη των επενδυτων.

-         Ειμαστε η μοανδικη Χωρα στον κοσμο οπου καποιοι.. απαιτησαν και πηραν ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ επιστολες από το ΓΑΠ και το Μπεννυ με ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

-         Ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο που ενώ της χρωστουν τηςΜιχαλους ηρθε έναν βιετκονγκ και παιτησε να του πληρωσουμε κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα