Το ΧΩΝΙ σπάει την ομερτά για τον Βασικό Μέ τοχο.

14:12 30/6/2012 - Πηγή: Olympia

Για πρώτη φορά σε Ελληνική εφημερίδα η αποκάλυψη του Ολυμπία για την δικαίωση της Ελλάδας στο θέμα του Βασικού Μετόχου που ουδέποτε εφάρμοσε η διεφθαρμένη κυβέρνηση Παπανδρέου.

Διαβάστε όλα τα θέματα από το αυριανό “ΧΩΝΙ” που αξίζει να το πάρετε. Αξίζει πραγματικά.

Οραµα του νέου «τσάρου»
το ξεπούληµα της Ελλάδας

Ο Γιάννης Στουρνάρας

µε τον Στέφανο Μάνο είναι ιδρυτικά µέλη ΜΚΟ που εκπονεί µελέτες
για το ξεπούληµα της δηµόσιας περιουσίας σύµφωνα µε καταγγελία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σε καταγγελία µεγατόνων προχώρησε το κόµµα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον νέο υπουργό Οικονοµικών Γιάννη Στουρνάρα, η οποία φέρνει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λίγες ηµέρες µετά την ορκωµοσία της.
Ειδικότερα, σύµφωνα µε τα στοιχεία που παρουσίασε το κόµµα του κ. Πάνου Καµµένου, ο νέος «τσάρος» της Οικονοµίας αποτελεί ιδρυτικό µέλος Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, έργο της οποίας είναι η εκπόνηση µελετών για «το ξεπούληµα της δηµόσιας περιουσίας». Η ΜΚΟ συνέταξε έκθεση µε τίτλο «Αρχιµήδης», η οποίο φαίνεται να αποτέλεσε τη βάση για το περίφηµο γερµανικό σχέδιο «Εύρηκα», το οποίο µεταξύ άλλων ανέφερε: «Περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δηµοσίου ύψους 125 δισ. ευρώ συγκεντρώνονται σε µία εταιρεία συµµετοχών, η οποία πωλείται στην ΕΕ αντί 125 δισ. ευρώ. Οργανισµός της ΕΕ, µε έδρα το Στρασβούργο, αναλαµβάνει να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν περιέλθει στον έλεγχο της εταιρείας συµµετοχών έως το 2025. Εάν η διαδικασία αποφέρει κέρδη, αυτά αποδίδονται στην Ελλάδα, αφότου αφαιρεθούν οι προµήθειες. Στην περίπτωση που καταλήξει σε ζηµιές αυτές πάλι βαραίνουν το ελληνικό δηµόσιο»!!! Μάλιστα, στην ίδια «περίεργη» οργάνωση φέρεται να συµµετέχει και ο κ. Στέφανος Μάνος, γνωστός για τις απόψεις του περί «αξιοποίησης» της δηµόσιας περιουσίας.

Σπάµε τον κώδικα ALIMENTARIUS

Συνεργάτης των Ναζί -µέσα από τη φυλακή- εµπνεύστηκε τον CODEX ALIMENTARIUS, για να ελέγξει τον κόσµο… µέσω της τροφής !!!

«Τρία δισεκατοµµύρια θάνατοι θα προκληθούν από υποσιτισµό και χρόνιες ασθένειες ως το 2020». Αυτή είναι η εκτίµηση της κοινής έρευνας του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας και του Οργανισµού Τροφίµων και Γεωργίας. Ο αριθµός προκαλεί σοκ και σύµφωνα µε την ιατρό δρ. Rima Laibow, ιατρική διευθύντρια του ιδρύµατος National Solutions και του Συµβουλίου Πιστοποίησης Νευροθεραπείας, συνδέεται άµεσα µε την εφαρµογή της οδηγίας περί µεταλλικών ουσιών και βιταµινών του Codex Alimentarius, του ∆ιατροφικού Κώδικα που έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και στον οποίο συµµετέχουν οι περισσότερες χώρες του κόσµου.
«Αν υπολογίσει κανείς τους αριθµούς» που εκτιµούν από κοινού ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας και ο Οργανισµός Τροφίµων και Γεωργίας, 3 δισεκατοµµύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, «το 1 δισεκατοµµύριο λόγω ασιτίας και 2 δισεκατοµµύρια ως αποτέλεσµα ασθενειών εξαιτίας του υποσιτισµού, όπως καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις και διαβήτης».
Σε διάλεξή της, που οργανώθηκε από την Εθνική Εταιρία ∆ιατροφολόγων των ΗΠΑ το 2005, η Rima Laibow εξηγ

Keywords
Τυχαία Θέματα