Την ίδια στιγμή που οι παιδικές χαρές της Αργυρούπολης είναι εστίες μόλυνσης, ο Κορτζίδης βρήκε εκατοντάδες εθελοντές για να κάνει τον Ράμπο.

Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ο δήμαρχος της Αργυρούπολης Κορτζίδης, επιστράτευσε 300 άτομα για να κυνηγήσει… Χρυσαυγίτες! Εάν ισχύει η είδηση, χρησιμοποίησε και αμάξι του δήμου για μικροφωνικές κλπ. Την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος Κορτζίδης παρίστανε τον Ράμπο και άλλοι 300 τους τζι αι τζό, δεν μπορούσε να στείλει έναν, ΜΑ ΕΝΑΝ “εθελοντή” να μαζέψει τα σκουπίδια από τις παιδικές χαρές που έχουν καταντήσει εστίες μόλυνσης;
Γιατί αν το συμβάν έγινε το μεσημέρι, την ίδια στιγμή, εξοργισμένοι γονείς μάζευαν τα σκουπίδια με τα χέρια

τους που είχαν πνίξει τους παιδότοπους στην Αργυρούπολη .
Από ψευτομαγκιές χορτάσαμε κύριε Κορτζίδη. Έχουν προηγηθεί πριν από σας Βορίδηδες,
συνδικαλησταράδες και άλλοι τραμπούκοι που εξαργύρωναν την μαγκιά τους με βουλευτικές έδρες χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία.
Αν θέλαμε δήμαρχο vigilante, θα ψηφίζαμε τον Τσαρλς Μπρόνσον ή τον Καιάδα. Εσένα σε ψηφίσαμε για να δουλέψεις. Κατάλαβες; Και πρώτιστη δουλειά σου είναι να φροντίζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την υγεία των παιδιών της πόλης σου.
Αν η είδηση είναι “μαϊμού” βγες να την διαψεύσεις. Αλλιώς εάν βρήκες 300 για τάγματα και δεν βρίσκεις έναν για να προσφέρεις στην κοινωνία και να κάνεις την δουλειά σου, άντε σπίτι σου λεβέντη μου. Ή άιντε σε καμμιά αρένα να κάνεις τον σερίφη. Όχι όμως με τα δικά μας λεφτά.

Ένας πατέρας που καθάριζε με τα χέρια του σήμερα τον οχετό στην παιδική χαρά Αργυρουπόλεως και Κύπρου. Και δυστυχώς, ψηφοφόρος σου.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα