Στο Τέλος της Παρέλασης!…Εκεί ο Ηγέτης!!!

Πελασγός ο Μιλήσιος


Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2009, δέκα μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Παραβρέθηκε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ , ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Μπιλ Κλίντον στο συνέδριο που οργανώνει κάθε

χρόνο το Ιδρυμα του πρώην αμερικανού προέδρου, στο οποίο ήταν παρών και ο τούρκος πρωθυπουργός, ο οποίος προηγουμένως είχε μιλήσει στη Γενική Συνέλευση και την επομένη συμμετείχε στη σύνοδο του G20.

Έξι μήνες πριν, στις 31 Μαρτίου του ίδιου έτους προήδρευε στη Νέα Υόρκη, στις εργασίες της «Επιτροπής Stiglitz». Αγορεύοντας έλεγε:
“Το μήνυμα μας είναι καθαρό. Χρειάζονται σοβαρές τομές στο οικονομικό σύστημα, όχι διακοσμητικές.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, ούτε να υποστηρίζουμε, ούτε να επαναδημιουργήσουμε ένα οικονομικό σύστημα, ένα παλιό οικονομικό σύστημα, το οποίο δημιουργεί τεράστιες ανισότητες, το οποίο κατάφερε να διαμορφώσει μερικούς πολύ πλουσίους, αλλά και πολλούς φτωχούς. Ένα σύστημα, το οποίο καταστρέφει δουλειές, αλλά και το περιβάλλον μας. Ένα σύστημα, που δεν προστατεύει τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα. Ένα σύστημα, το οποίο δημιουργεί τεράστιες αδικίες“(…)

Ο δε Joseph Stiglitz, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Καθώς προχωράμε στο δύσκολο, αλλά σημαντικό έργο της υπέρβασης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, πρέπει αυτό να γίνει με τρόπους που συνάδουν με το όραμά μας για την παγκόσμια οικονομία και τις εθνικές οικονομίες που θέλουμε να δημιουργήσουμε”.
Τον Απρίλιο του 2011 ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, σε συνέντευξή του στο Canal+ , αποκάλυπτε ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε ζητήσει την βοήθεια του ΔΝΤ από τον Νοέμβριο του 2009! και πρόσθετε ότι η συμφωνία για την προσφυγή της Ελλάδας έκλεισε με απόλυτη μυστικότητα σε 15 μέρες. Πρόκειται για τη συνέντευξή του στο Canal+, που αποσπάσματα έφερε στο φως της δημοσιότητας Ελληνική σατυρική εκπομπή, λέγοντας:

«Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι, όταν ήρθε το ΔΝΤ (στην Ελλάδα), κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες, το κλείσαμε σε 15 ημέρες, διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο από τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2009 λέγοντάς μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια».

Αλληλουχία γεγονότων, για τη δημιουργία του πολιτικού ψηφιδωτού. Ήταν ώριμες οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν. Υπόθεση Βατοπεδίου… Διανομή ρόλων. Δημοσιογράφοι-υπηρέτης του σκηνικού, που θα στηνόταν από τον Σατανικό σκηνοθέτη, που προσπαθούμε να αποκαλύψουμε στους εναπομείναντες νοήμονες Έλληνες.

Ιερά Μονή Βατοπεδίου, χώρος της Αγιοπνευματικής Δικαιοδοσίας της Εφόρου του Αγιονύμου Όρους, της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπου τεθλιμένοι, εμπερίστατοι, ευσεβείς, άσωτοι, και λογής κοινωνικά κλυδωνισμένοι καταφεύγουν για προσευχή και γαλήν

Keywords
Τυχαία Θέματα