ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ;;

20:08 17/9/2012 - Πηγή: Olympia
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Στις 30  Σεπτεμβρίου 2011, μαζί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (βουλευτή της Ν.Δ τότε) είχατε συνυπογράψει και υποβάλλει ερώτηση προς τους υπουργούς εθνικής
άμυνας και οικονομικών με θέμα: «Άθλιες μεθοδεύσεις.
Περικοπές και αντισυνταγματικές μειώσεις
μισθών και συντάξεων

στις Ένοπλες
Δυνάμεις, που οδηγούν στην εξαθλίωση
και εξόντωση των ένστολων.»

Αξίζει να σημειωθεί και αυτό σας τιμά τόσο εσάς όσο και τον κ. Καμμένο ότι, είσαστε οι μόνοι εκ των βουλευτών της Ν.Δ, που είχατε το θάρρος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, να αναδείξετε το θέμα και να στηρίξετε τον δίκαιο αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ).

Όπως γνωρίζετε έκτοτε δεν έγινε τίποτε για την επίλυση των θεμάτων και των ερωτήσεων που είχατε θέσει.
Αντ αυτού οι απόστρατοι και τα στελέχη των Ε.Δ είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται κι άλλο και το ηθικό τους να καταρρακώνεται.

Αυτά που καταγγέλατε με την ερώτησή σας κ. Στυλιανίδη για την συρρίκνωση των Ε.Δ, όταν στη περιοχή μας παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιγνίδια και συμφέροντα, τώρα θα γίνουν πράξη με την ψήφιση του πακέτου μέτρων των 11,9 δις ευρώ. 
Σας θυμίζω ότι τότε μιλάγατε για ολοκληρωτική εξόντωση των ένστολων με συνοπτικές διαδικασίες… με τις περαιτέρω μειώσεις τόσο των μισθών των εν ενεργεία, όσο και των συντάξεων των εν αποστρατεία στελεχών.
Για ολοκληρωτική εξόντωση μιλάγατε κ. Υπουργέ και είχατε απόλυτο δίκιο γιατί περιγράφατε την παραγματική εικόνα και την κατάσταση των εν ενεργεία και αποστράτων.
κ. Υπουργέ, αν μιλάγατε τότε για ολοκληρωτική εξόντωση, τώρα με τα νέα υπό έγκριση μέτρα και με τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τι έχετε να πείτε ;;
Επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει από αυτά που καταγγέλατε, μάλιστα η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη..
Επειδή τώρα με την υπογραφή των νέων μέτρων δυστυχώς θα γίνουν πράξη αυτά που καταγγέλατε, για την συρρίκνωση των Ε.Δ με τις απίστευτες περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες..
Σας ερωτάμε ευθέως.

κ. Στυλιανίδη θα τιμήσετε την υπογραφή σας;;

Μεθ΄ υπολήψεως

Μπάμπης Παπασπύρος

Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Λάρισας και

Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Άμυνας 

Υ.Γ

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης στην βουλή ΕΔΩ

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/09/blog-post_8468.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα