Στα πρόθυρα νέου παγκοσμίου πολέμου;

22:13 14/9/2012 - Πηγή: Olympia

Από τον “ειδικό” Επτάγονο

Μπορεί να ακούγεται ως αστείο αλλά δεν είναι.. μάλιστα μπορεί να μιλάμε για θερμοπυρηνικό πόλεμο που θα ξεκινήσει από τον.. Οκτώβριο !!!
Έχει ανοίξει μία παγκόσμια ατζέντα από τους γνωστούς άγνωστους εκπαιδευόμενους μάγους που περιλαμβάνει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με χρήση και θερμοπυρηνικών όπλων.

Έχει αποφασιστεί και ουσιαστικά ξεκινήσει το τελευταίο στάδιο των πολέμων των σταυροφοριών. Οι Δυτικοί με πρωταρχηγούς την φάρα της γενιάς του Δαβίδ και την ελίτ της Ιερουσαλήμ (που σήμερα κατοικοεδρεύουν στις Η.Π.Α.) έχουν περάσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου.

Το σχέδιο έχει ξεκινήσει επίσημα πριν από διακόσια έτη. (Ουσιαστικά όμως άρχισε από τους Σταυροφορικούς πολέμους για την ανάκτηση των εδαφών του Ισραήλ και της Ιερουσαλήμ). Ξεκίνησε λοιπόν επίσημα με απελευθερωτικά κινήματα στα 1800 με 1830 ενάντια στην Οθωμανική τότε αυτοκρατορία. Σε αυτό το πλαίσιο επαναστάτησε και η Ελλάδα με στήριξη των δυτικών συμμάχων.

Με την διεξαγωγή του πρώτου παγκοσμίου πολέμου καθώς και των Βαλκανικών, οι Οθωμανοί εκδιώχτηκαν επιτυχώς από την Ευρώπη. Πρέπει να γνωρίζετε πως το τελικό σχέδιο είναι η απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες, (όπως και ήδη έγινε και ο πλήρης έλεγχος της γίνεται σήμερα από την γενιά του Δαβίδ (Ροκφέλερ-Ροθτσάϊλντ- Κίσινγκερ – Αγγλική βασιλική οικογένεια) που είναι απ’ευθείας απόγονοι του Σολωμόντα).

Δεν έχει να κάνει με Ιουδαίους ή Χριστιανούς ή με Άραβες-μουσουλμάνους. Έχει να κάνει καθαρά με μια πολύ συγκεκριμμένη φάρα με καταγωγή από τον Σολομώντα και με θρησκευτικές πεποιθήσεις που ανήκουν σε πολύ παλαιότερες εποχές όπου λατρεύονταν η φύση, η Θεά και η γονιμότητα. Μιλάμε για την λατρεία της Αφροδίτης-Αστάρτης-Γαίας-Άρτεμης-Κυβέλης-Αστεράθ-Λίλιθ κτλ. Οι ΗΠΑ μάλιστα σήμερα την λατρεύουν με το κολοσιαίων διαστάσεων άγαλμα της Ελευθερίας και με την Αστερόϊσα (την εθνική τους σημαία). Μάλιστα το ίδιο το σύμβολο της Αφροδίτης είναι ο πεντάκτινος Αστήρ αλλά και τα δύο τρίγωνα τοποθετημένα το ένα μέσα στο άλλο (βλέπε σημαία του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ).

Η σημερινή λατρεία αυτής της θεάς στον χριστιανικό κόσμο καλύπτεται με την λατρεία της Μαρίας της Μαγδαλινής και τις γραφές των μη κανονικών βιβλίων της Αγίας Γραφής. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θρησκευτικό σύστημα που επιβιώνει για χιλιάδες χρόνια μέσα από μυστικούς συμβολισμούς και χρησιμοποιώντας ως μέσο τις σύγχρονες θρησκείες. Τελικός σκοπός αυτής της θρησκευτικής και πολιτικής ομάδας είναι η κατάκτηση της Ιερουσαλήμ και το χτίσιμο του τρίτου νέου ναού του Σολομώντα.

Η κατάκτηση του Ισραήλ έχει ήδη επιτευχθεί. Αλλά το χτίσιμο του ναού όχι. Εμπόδιο είναι οι μουσουλμάνοι οι οποίοι πρέπει να καμφθούν πλήρως έτσι ώστε να μπορέσουν να καταστρέψουν το μουσουλμανικό τέμενος πάνω στον ναό του Σολομώντα και μετά να χτιστεί ο νέος ναός. Επίσης πρέπει να καταστραφεί οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και να επιβληθεί η νέα (δηλαδή παλιά) θρησκεία και λατρεία της φωτεινής θεάς.

Το Ισραήλ απελευθερώθηκε με το πρόσχημα του επί

Keywords
Τυχαία Θέματα