ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Antart22

Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα έσοδα μου πλέον έχουν αρνητικό πρόσημο. Σκέφτηκα λοιπόν και με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτω, να γυρίσω μια ταινία β’ διαλογής – από αυτές που έχουν σεξ, βία και υποτυπώδες σενάριο  – μπας και βγάλω κανένα φράγκο… Επειδή όμως οι συγγραφικές μου ικανότητες είναι …ελαφρώς περιορισμένες, θα ήθελα τους αξιότιμους αναγνώστες του μπλόγκ αυτού να με βοηθήσουν λιγάκι, με τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους…

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΒΙΑΣΜΟΥ»

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ:  Α΄ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΜΑΝΑ

                         

 Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΟΡΗ

                           Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΣ – ΕΛΛΗΝ – ΓΙΟΣ

Β’ ΑΝΔΡΙΚΟΣ – ΟΜΑΔΑ 300 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣEΝΩΝ (οι κακοί της                     υπόθεσης)

ΣΚΗΝΗ 1Η μάνα και κόρη ντύνονται και στολίζονται αμέριμνες για να παρευρεθούν σε γιορτή. Η μητέρα φοράει γαλάζιο φόρεμα, η κόρη λευκό (να βάλουμε και κανέναν κλισέ συμβολισμό) και αναχωρούν χαρούμενες.

ΣΚΗΝΗ 2Η  μπαίνουν σε νεοκλασσική έπαυλη με βαριά σκαλιστά έπιπλα, όπου τις υποδέχονται οι περίπου 300 κουστουμαρισμένοι (πράσινα, μπλέ, μαύρα και διαφόρων χρωμάτων κουστούμια)

ΣΚΗΝΗ 3Η Οι κουστουμάτοι έχουν δέσει τις δύο γυναίκες και αρχίζουν να γδύνονται γελώντας χαιρέκακα. Κάτω από τα ρούχα τους φοράνε δερμάτινες περιβολές τύπου S&M. (Την συνέχεια δεν την γράφω για ευννόητους λόγους, αλλά όποιος από εσάς έχει δεί αντίστοιχο φιλμ Γερμανικής προελεύσεως μπορεί να την φανταστεί…)

ΣΚΗΝΗ 4Η  Ο τελευταίος κουστουμαρισμένος τακτοποιεί το φερμουάρ του και εξέρχεται με χαμόγελο ικανοποίησης. Η κάμερα κάνει travel στο χώρο. Στο πάτωμα βρίσκονται φαλλόσχημα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών και σεξουαλικά βοηθήματα. Η κάμερα καταλήγει στις δύο γυναίκες που κείτονται στο πάτωμα ημιαναίσθητες, ματωμένες και με σκισμένα ρούχα.

ΣΚΗΝΗ 5Η Ο γιός – ΕΛΛΗΝ – μπαίνει αλλόφρων στον χώρο και τρέχει να αγκαλιάσει την μάνα και την αδερφή του και… εδώ έχω κολλήσει. Πως να τελειώσω το έργο; ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

Υ.Γ. Όποιος με βοηθήσει ικανοποιητικά θα λάβει ποσοστό επί των εισπράξεων… Δεκτές όλες οι προτάσεις και παρεμβάσεις…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα