Ψήφισαν μόνο 115.000. Άκυρα-λευκά 17.000. Άρα ο Κι μ Γιονγκ Ουν έλαβε μόλις 98.000! (Ο Μάρκος Μου ζάκης ξεγυμνώνει τον Κορεάτη αρχηγό του ΠΑ ΣΟΚ!)

03:07 24/3/2012 - Πηγή: Olympia
Από τον Μάρκο Μουζάκη

** «Σηκώστε τα κεφάλια, ωρέ Έλληνες»! Έτσι θα ‘λεγαν

ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο μπάρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης κι οι άλλοι ήρωες της Επανάστασης του ΄21 (ωχ, θα με πουν «εθνικιστή» τα ρετάλια της «καθωσπρέπει» καθεστωτικής δημοσιογραφίας, τα «ζαγάρια» που θα ‘λεγαν πάλι οι ήρωές μας!).

** Σηκώστε λοιπόν τα κεφάλια. Και δώστε τους να καταλάβουν, των προσκυνημένων, καθεστωτικών μούτρων, των δοσιλόγων του κατοχικού μνημονίου, των θαυμαστών της τρόικας, των γιουσουφακίων της κατοχής, των κουκουλοφόρων της υποταγής!

** «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», δεν έλεγε ο… εθνικιστής Κολοκοτρώνης; Πολεμήστε τους λοιπόν, μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

** Με κάθε μέσο. Συντεταγμένα όμως. Μην τους δίνετε την ευκαιρία και χαρά της προβοκάτσιας. Πολύ θα το ‘θελαν, οι δούλοι και δουλοπρεπείς, για να χτυπήσουν το κίνημα το οποίο τρέμουν, για να τρομοκρατήσουν πολιτικά και ιδεολογικά, για να ξαμολήσουν τα όργανα της κρατικής τρομοκρατίας…

** Μάχη. Αντίσταση. Με λογισμό και μ’ όνειρο. Ενάντια στα όρνια της κατοχής και τα εξωνημένα όργανά τους, τους ενημερωτάδες δοσίλογους. Πετάξτε τους στα σκουπίδια της Ιστορίας. Με κάθε ευκαιρία, απ’ το καθημερινό πεζοδρόμιο της πάλης, μέχρι τις εκλογές, όπου κάθε κάλπη και ταμπούρι, κάθε ψήφος και βόλι!

** Μου το έλεγε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τις εσωκομματικές μαϊμουδιές: «Αυτοί με τα όσα κάνανε την περασμένη Κυριακή ξεπέρασαν ακόμα και τον… «Αγαπούλα μου», στο στήσιμο»!

** Και το αξίζουν, πιστέψτε με και οι δυο συνεταίροι του δικομματισμού…

** Δεν είδατε, ας πούμε, τι έγινε την περασμένη Κυριακή, στις εσωκομματικές εκλογές του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ;

** Μια οργανωμένη πολιτική «παράγκα», κάποιοι αδίστακτοι πολιτικοί τυχοδιώκτες, σε αγαστή συνεργασία με ΜΜΕ πουλημένα και δημοσιογράφους εξωνημένους προέβησαν σε μια ασύλληπτης έκτασης πολιτική εξαπάτηση, με μοναδικό στόχο να δείξουν πως ψήφισαν… πάνω από 200.000 νοματαίοι! Να δείξουν ότι ο… «νέος ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης» έσκισε, αφού από κει που οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για καμιά εκατοστή χιλιάδες, αίφνης το πόπολο, προφανώς… εμπνευσμένο απ’ τη νέα αρχηγάρα προσήλθε κατασυγκινημένο για «ωσαννά»!

** Σαν πολλούς σκελετούς δεν βγάζει απ’ την ντουλάπα ο Μπένι για να… αναλάβουν δράση; Δεν σκέφτεται (να μην αρχίσουμε την ονοματολογία…) ότι ούτε το διεφθαρμένο ακόμα σημερινό κίνημα δεν θα τους αντέξει; Ε;

** Έτσι ξεκίνησαν, απ’ το πρωί, να φτιάχνουν κλίμα. Σε κανάλι «πρόθυμο», του οποίου ακόμα και στελέχη ανήκουν στην επικοινωνιακή ομάδα του νέου αρχηγού (!), εκεί γύρω στις 10.30 μιλούσαν για… 50.000 που είχαν ήδη ψηφίσει!

** Σου λέει, άμα μόλις μιάμιση ώρα μετά το άνοιγμα των καλπών έχουν ψηφίσει καμιά πενηνταριά χιλιάδες, μέχρι τις 6 άνετα φτάνουν στις 200.000 και βάλε!

** Κάποιοι βέβαια που δεν ήσαν στο κόλπο ή ήσαν… κατά το ήμισυ ή έλεγαν «βρε παιδί μου, ας κάνουμε και λίγο κράτει», το νούμερο των 50.000 το δίνανε εκεί κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Olympia