Πόσους σαν τον κύριο Χανιά έχεις ακόμα Αλέξη;

16:03 13/6/2012 - Πηγή: Olympia
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι κατηγορίες ενός ανθρώπου όπως ο κύριος Χανιάς, μάλλον διαφήμιση θα έκαναν σε έναν πολιτικό. Το ίδιο θα γινόταν εάν αυτό το πολιτικό απομεινάρι της θλιβερής εποχής Αλαβάνου, είχε αποχωρήσει μαζί με τον (απολύτως) ομοϊδεάτη του και μακρύ χέρι του Γιώργου Παπανδρέου.Όταν όμως άνθρωποι σαν τον κύριο Χανιά έχουν καταφέρει να επιβιώσουν και να φτάνουν μέχρι τις τελικές λίστες, τότε Αλέξη,
υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δηλαδή ο επιτυχημένος κύριος Χανιάς θα μπορούσε να έχει πάλι θεση ευθύνης σε μία πιθανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο φανατικός ΠΑΣΟΚος λοιπόν, του οποίου η αξία φάνηκε στο πεδίο της μάχης όπως άλλωστε τόσων άλλων πράσινων στελεχών, θα ερχόταν πάλι από την πίσω πόρτα μέσω του Αλέξη που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το νέο, το άφθαρτο. Μην βιάζεσαι λοιπόν για εξουσία Αλέξη. Η πιθανότητα να βρεθούν Χανιάδες σε θέσεις κλειδιά πάνω στην πλάτη σου, είναι ακόμα μεγάλη και επικίνδυνη.

Από το Μακελειό:

Τα λόγια σε ορισμένες περιπτώσεις είναι περιττά… Ο Νίκος Χανιάς, που μόλις σήμερα έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με την ανεκδιήγητη επιστολή αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ίδιος κύριος, που όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί, υποδεχόταν ως… σωτήρα τον Γιωργάκη στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007!

Άφηνε, μάλιστα, αιχμές εναντίον του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Λίγα χρόνια μετά, βέβαια, εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος. Χθες, όμως, μια… θεία επιφοίτηση του έδειξε το δρόμο της εξόδου από το κόμμα. Του μίλησε ο… Θεός και του είπε πως, αν κυβερνήσει ο Τσίπρας, θα καταστρέψει την Ελλάδα!

Κι όταν μιλάει ο Θεός, ο Χανιάς σκύβει το κεφάλι…

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χανιάς: Ένας τ. ΠΑΣΟΚτζής που τον ακολουθούσε η φωτιά, ο… τ. ΣΥΡΙΖΑίος που άναψε φωτιές.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα