Πιο κοντά οι εκλογές μετά το νέο ..ναυάγιο Παπανδρέου – Σαμαρά;

Όλο και πιο κοντά φαίνονται να έρχονται οι πρόωρες εκλογές, μετά το αδιέξοδο της συνάντησης Παπανδρέου – Σαμαρά.

Ο Γ. Παπανδρέου φέρεται να πρότεινε στον Πρόεδρο της ΝΔ να μεταβεί μαζί του στις Βρυξέλλες την Κυριακή, για να διαπραγματευτούν από κοινού με τους δανειστές.

Ωστόσο, ο Σαμαράς

φαίνεται να μην πάτησε την «μπανανόφλουδα» που έριξε το ΠΑΣΟΚ, κρατώντας σαφής αποστάσεις.

Σημείο σταθμός στις εξελίξεις ήταν και η χθεσινή ομιλία του Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι ζητά στήριγμα για να διαπραγματευθεί.

Η γενικότερη στάση του Παπανδρέου φαίνεται να εξόργισε τον Σαμαρά, κάτι που φαίνεται από την δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στις 7 σήμερα το πρώι, λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων.

«Λόγω των πράγματι κρίσιμων συνθηκών πήγα και άκουσα την ενημέρωση από τον κ. Παπανδρέου. Αλλιώς, μετά το σημερινό απίστευτο υβρεολόγιό του εναντίον της Παράταξης κι εναντίον μου, δεν θα πήγαινα καθόλου. Το ποιός τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία στην πράξη, είναι πια ολοφάνερο.

Με κάποιον που ειλικρινά ενδιαφέρεται για την ενότητα του Ελληνικού λαού απέναντι στην κρίση, θα είχα πολλά να πω… Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες, δεν έχω να πω τίποτε».

Η λύση που φαίνεται να προβάλει είναι εκλογές και μάλιστα σύντομα. Mήπως ξαναζούμε τον Ιούνιο του 2011 με δηλώσεις παραίτησης που μετά έγιναν ..κωλοτούμπα;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα