Οι διάσημοι υποψήφιοι των προσεχών εκλογών

12:42 18/4/2012 - Πηγή: Olympia

Οι εκλογές ανακοινώθηκαν και επίσημα πλέον και τα πολιτικά κόμματα έχουν αποφασίσει…
για τα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων.

Εκτός όμως από τα λιγότερο ή περισσότερα γνωστά πολιτικά στελέχη με εμπειρία στο χώρο της πολιτικής, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έγιναν γνωστοί από την τηλεόραση και το χώρο της showbiz που

ετοιμάζονται να πολιτευτούν.

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι διάσημοι που θα απευθυνθούν στον κόσμο όχι πια σαν κοινό, αλλά σαν εκλογικό σώμα.

Αρχικά, με το ΛΑΟΣ υποψήφιοι είναι η Βάνα Μπάρμπα στη Β’ Αθηνών και ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ στην ίδια περιφέρεια.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ένας ακόμη ηθοποιός που θα διεκδικήσει την ψήφο στις προσεχείς εκλογές. Θα είναι υποψήφιος με το Άρμα Πολιτών, που προσχώρησε στο κόμμα του Καμμένου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς στις τελευταίες βέβαια θέσεις.

Οι ηθοποιοί και μάλιστα άντρες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και θα κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές, δεν τελειώνουν όμως εδώ.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ακόμη μια φορά υποψήφιος ο Γιάννης Βούρος και συγκεκριμένα στη Β’ Αθηνών.

Ένας λιγότερο γνωστός υποψήφιος που όμως προέρχεται από τον τηλεοπτικό χώρο είναι και οΓιώργος Κυρίτσης, σεναριογράφος των «Μυστικών της Εδέμ». Θα κατέβει με τη Δημοκρατική Αριστερά στα Τρίκαλα.

Τέλος, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα είναι υποψήφια με το Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος που η ίδια ίδρυσε, έχοντας στο πλευρό της τον Δημοσθένη Βεργή.

 


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα