ΟΧΙ ρε μεταμοντέρνες προοδευτικάρες!!! ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ. Και δυστυχώς για εσάς, το εννοώ……

08:33 27/4/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει η Χριστιάνα.

Ξέρω….το θέμα είναι λεπτό. Εμπλέκεται η θρησκεία. Το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να πιστεύει σε ΟΠΟΙΟΝ Θεό ή Θεούς θέλει. Και αν θέλει. Μπορεί και να μην θέλει ρε αδερφέ…..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!

Λεπτό το θέμα και δεν το έχω θίξει ποτέ εδώ μέσα. Ποτέ μου δεν σχολιάζω σε αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Θέμα Αρχής. ΔΕΝ το αγγίζω.

Τώρα όμως, όχι μόνο θα το αγγίξω, αλλά θα τους ΚΡΑΞΩ με όλη μου την δύναμη. Ευγένεις κομμένες, ψευτοαριστερίζουσες

προοδευτικές ιδεοληψίες πεθαμένες και θα ανοίξω το στόμα μου, γιατί το θέμα ΔΕΝ είναι θρησκευτικό στην ουσία, αλλά βαθύτατα ΕΛΛΗΝΙΚΟ.  Και το ανελέητο ροκάνισμα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, πρέπει πια να έχει ένα όριο και ένα ΤΕΛΟΣ.
Πρέπει κάποτε να πάρετε απαντήσεις, ελεεινοί και απροκάλυπτοι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, σε ΟΠΟΙΟ κόμμα και αν ανήκετε.

Υπάρχει στο πρόγραμμα του Κυρίου Κουβέλη, πρόταση κατάργησης της προσευχής από τα σχολεία.
Η ερώτησή μου απλή. Τόσο απλή, τόσο αφαιρετική, τόσο αληθινή, που αμφιβάλλω αν μπορεί να την απαντήσει και ο δεινότερος ρήτορας:

ΓΙΑΤΙ;;;;;   WHY??????   ( Το λέω και στην βαρβαρικήν, για να με καταλάβετε Κύριοι και Κυρίες, εμπνευστές της εξαίρετης ιδέας…)

Περιμένω, ντε!!!!!   Άντε να βοηθήσω.

- Επειδή ( because) δεν είναι όλα τα παιδάκια Χριστιανοί Ορθόδοξοι στα σχολεία μας και δεν θέλουμε να έρχονται σε δύσκολη θέση τα άλλα παιδάκια……

Απάντηση: Αυτά τα παιδάκια που δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, θα κάνουν 2 λεπτάκια υπομονή, να τελειώσει η Προσευχή των υπολοίπων Παιδακίων, μένοντας αμέτοχα και ΣΕΒΟΜΕΝΑ την επίσημη θρησκεία της χώρας  στην οποία ΖΟΥΝ.  ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ( εκτός αν θέλουν να κάνουν και τον Σταυρό τους ) την ώρα που η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙΩΝ θα λένε την προσευχή τους.
Θα περιμένουν τα 2, 3. 5, 10, 20, 30, παιδάκια, τα 500 να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ.
Και μετά, όλα μαζί, θα γίνουν ένα κουβάρι, θα παίξουν, θα μαλώσουν, θα μάθουν, θα ρωτήσουν , θα κλάψουν, θα γελάσουν, ΟΛΑ μαζί, γιατί είναι ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑ που πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολείο ΟΜΩΣ. Οπότε, θα μαθαίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα βλέπουν τα Ελληνόπουλα να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ. Αν δεν τους αρέσει ( που είμαι απολύτως βέβαιη ότι δεν τραβάνε κανένα ζόρι) να αλλάξουν χώρα, ήπειρο, πλανήτη ακόμα και γαλαξία!!!!!!
ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΜΑ ΤΟΥΣ.

- Επειδή (because) είμαστε προοδευτικοί και σεβόμαστε και τιμούμε την μειοψηφία και την διαφορετικότητα.

Απάντηση: Φυσικά!!!!  Σπίτια σας!!!  Στις παρέες σας!!!!  Στις γειτονιές σας!!!!  Στην προσωπική σας ζωή!!!! Κάντε το να σας δω και να σας καμαρώσω!!!!!
Όταν ζείτε κύριοι σε ένα ξένο Κράτος με την ΒΟΥΛΗΣΗ σας , θα σεβαστείτε την επίσημη θρησκεία του. Θα την ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ.
Οι κορώνες περί προοδευτικότητας, ας εξαντληθούν στα προσωπικά επίπεδα του καθενός μας.
Ας αποδεικνύουμε στην καθημερινή μας ζωή πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και πόσο ΛΕΥΤΕΡΟΙ στο πνεύμα, σεβόμενοι τον διπλανό μας, ό,τι χρώμα και να έχει, σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει, όποιο κόμμα κι αν ψηφίζει, ό,τι και να γουστάρει να κάνει στην κρεββατοκ

Keywords
Τυχαία Θέματα