Ο σοσιαλιστικός ερμαφροδιτισμός της πολιτικής Πασοκ.

Γράφει ο Τρελλάκιας

Πάντως το γελοίο της υπόθεσης είναι πως ζούμε τον ερμαφροδιτισμό στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία, στην σημερινή πολιτική σκηνή. Προτρέχουν όλοι οι ………πολιτικοί αναλυτές, μας δίνουν τον πνευματικό …..σανό από τα δελτία οξείας μαλάκυνσης κάθε βράδυ στις οκτώ ή από τα site μεγάλης αναγνωσιμότητας. Ας καταλάβουμε όλοι καλά πως οι κύριοι που αυτοπαρουσιάζονται ως οι πολιτικοί αναλυτές είναι απλά τα φερέφωνα των γνωστών νταβαντζήδων, των ιδιοκτητών των μέσων που εργάζονται!

Όλοι αυτοί που θέλουν την απομάκρυνση της

Χώρας από το ευρώ, για να μπορέσουν την επόμενη μέρα να φέρουν πίσω στην Χώρα της κατοχικής δραχμής, την περιουσία τους τα χρήματα που έχουν κλέψει τις χρυσές εποχές της «μεταπολίτευσης», σε τεράστια αξία! Ζούμε τον μεροληπτικό χαρακτήρα της διανόησης, την απόλυτη γελιοποίηση της λογικής! Αυτό που κάποτε το καταδικάζαμε μετά βδελυγμίας ως κάτι το …….αντιδημοκρατικό, φασιστικό, σήμερα το υπομένουμε το δεχόμαστε αγόγγυστα!

Χτυπιέται  ίδια η λογική, η ίδια η ιστορία μας. Αποδεικνύεται πως η «φούσκα» που μας είχαν μεγαλώσει για τον πιο απείθαρχο αλλά και τον πιο επαναστάτη λαό της Ευρώπης ήρθε η ώρα να σκάσει! Όπως και η επικάλυψη της σοσιαλιστικής ταυτότητας των ηλιθίων νεοελλήνων του καναπέ, που αυτή η άκρατη επικράτηση των μικροαπατεώνων βαλκάνιων τεμπέληδων με την σοσιαλιστική προβιά του λιμασμένου πρασινοφρουρού της κλαδικής του 1981, ήταν η απαρχή της καταστροφής του Ελληνικού Κράτους. Κάποιοι σήμερα μιλούν για τις ευθύνες του ……Καραμανλή, της κυβερνητικής πενταετίας της ΝΔ, ξεχνώντας τα πέτρινα χρόνια της κυβέρνησης της «Αλλαγής» ή του «εκσυγχρονισμού»! Ξεχνούν την αλλοίωση της ταυτότητας της ελληνικής κοινωνίας, με τα ………σκάνδαλα!

Ξεχνούν πως το ΔΝΤ είναι θεσμός της κακιάς καπιταλιστικής Δύσης που ο …..πρωκτοσοσιαλισμός του Ζαβού επέβαλε στην Χώρα! Μόλις σήμερα μάθαμε πως το ΔΝΤ επέβαλε τον …..δανεισμό του από την ελληνική κυβέρνηση για να μας τα επιστέψει με την μορφή άλλου δανείου με μεγαλύτερο επιτόκιο! Μιλάμε για οικονομική διανόηση καθηγητού συνταγματολόγου που προφανώς αφήνει άφωνους τους οικονομολόγους ανά την οικουμένη! Ας φανταστούμε να γινόταν αυτό επί της ……καταραμένης επάρατης, τι τίτλους θα είχαν οι φυλλάδες της ……δημοκρατικής παράταξης! Βγαίνει το εκλεκτό μέλλος της πασοκικής νομενκλατούρας κ. Καπελέρης και καταγγέλλει τους εφοριακούς για τον «χρυσό κανόνα» 40% και 40% και 20% που επικρατεί στην οικονομική πραγματικότητα, και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί ενώ όντας πρώην προϊστάμενος ο ανωτέρω δεν έκανε απολύτως τίποτα εκτός από το να το καταγγείλει σήμερα που είναι πλέον τέως! Ξεγυμνώνεται τελείως η ανίκανη κυβέρνηση των πρωκτοσοσιαλιστών του Ζαβού με την κοροϊδία της εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων που πάλι με την κουτοπόνηρη βαλκάνια πολιτική της προσπάθησε να κοροϊδέψει την Ευρώπη, με την πολιτική της κοροϊδία! Φαίνεται ξεκάθαρα η ανικανότητα όλων αυτών που ο ξεγελασμένος ελληνικός λαός έδωσε το 44% της ψήφου του για να τον κυβερνήσει, και το μόνο που βλέπει είναι πως πο

Keywords
Τυχαία Θέματα