Η «αριστερά» στην Πράξη νομιμοποιεί το ευρ ω-χουντικό πραξικόπημα

Του Θύμιου Παπανικολάου

Από πολύ παλιά έχουμε αναλύσει ότι η «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» σημαίνει ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα.

Υπογραμμίζαμε συγκεκριμένα:

«Ένα από τα ψευδώνυμα της δικτατορίας των ισχυρών του χρήματος είναι η «συναίνεση».

Αυτή η μαγική λεξούλα κατέχει σήμερα την αποκλειστικότητα του εξουσιαστικού λόγου.

Όπως έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας η «συναίνεση» είναι το ντροπαλό ψευδώνυμο της «έκτακτης ανάγκης».

Συναίνεση

σημαίνει, αν θέλουμε να ακριβολογούμε, συμφωνία και επιστράτευση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων πάνω σε ένα κοινό στόχο. Και σήμερα αυτός ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Για να σωθεί και να επιβιώσει η Ελλάδα (δηλαδή, για να είμαστε ακριβολόγοι, για να διασωθούν τα κέρδη των μαφιών του χρήματος και για να επιτευχθεί η ολοκληρωτική λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ «οικουμενική αποδοχή» και «συναίνεση».

Μπροστά σ’ αυτό το «έκτακτο» και «επείγον», η πολιτική και κομματική ανεξαρτησία – γιατί όχι και οι δημοκρατικές ελευθερίες- είναι πολυτέλεια…

Σήμερα είναι τόσο «έκτακτη» και «επείγουσα» η κατάσταση που οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και τα πολύχρωμα ανδρείκελά τους (κυβερνητικά, κομματικά, δημοσιογραφικά) δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Ούτε τα ντροπαλά ψευδώνυμα…».

Διαβάστε, ενδεικτικά τα άρθρα:

«Η τρομοκρατία της έκτακτης ανάγκης»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5155

«Συναίνεση: Ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5686

Σήμερα το πραξικόπημα της «συναίνεσης» έχει συντελεστεί. Έχουμε την κυβέρνηση της «έκτακτης ανάγκης»: Την παπαδήμια κυβέρνηση των ανδρεικέλων των τραπεζιτών και των τοκογλύφων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ)!!!!

Κάθε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα γίνεται ένας «κρίκος» της πραξικοπηματικής αλυσίδας, δηλαδή αλυσιδωτών πραξικοπημάτων…

Το «συναινετικό» κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της ευρω-χούντας επέβαλε τη σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου με το «δημοκρατικό» προπέτασμα καπνού ενός χρονοδιαγράμματος εκλογών.

Σήμερα, όμως, ακόμα και αυτές οι κουτσουρεμένες δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές) αποτελούν μεγάλη «πολυτέλεια» για τα μεγάλα αφεντικά και τους ευρω-διοικητές τους. Είναι επικίνδυνη «πολυτέλεια» γιατί δεν μπορούν να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν υποφερτά και αυτά ακόμα τα «κολοβά» υπολείμματα των δημοκρατικών ελευθεριών.

Οι εκλογές σε αυτή την περίοδο δεν μπορούν ΟΧΙ μόνο να δώσουν λύση στο κυβερνητικό αδιέξοδο του καταρρέοντος καθεστώτος, αλλά ούτε και να προετοιμάσουν τις «λύσεις» που θέλουν και σχεδιάζουν οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι).

Αρχίζει, λοιπόν, να εντατικοποιείται και να ενορχηστρώνεται η καθεστωτική προπαγάνδα που χαρακτηρίζει τις εκλογές (δηλαδή και το τυπικό της αστικής δημοκρατίας), σαν «πολυτέλεια»!!!

Ήδη επιστρατεύτηκε ο πρώην Πρόεδρος της «Δημοκρατίας», Κωστής Στεφανόπουλος: «Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να βγάλει την χώρα από τους κινδύνους τους οποίους

Keywords
Τυχαία Θέματα