Ο πανικός που αισθάνθηκαν μπροστά στις πράξεις και τις κουβέντες του «αντάρτη» Νικολόπουλου, δεν είναι τίποτα μπροστά στον πανικό που θα νιώσουν ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ την εμπιστοσύνη του λαού.

13:57 13/8/2012 - Πηγή: Olympia

Συνέντευξη Τύπου

(Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012)

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ και την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μου, καθώς έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της αποπομπής μου από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και αισθάνομαι την ανάγκη να πληροφορήσω τους πολίτες, όχι μόνο για όσα μεσολάβησαν, αλλά και να απαντήσω στα όσα λέγονται και ακούγονται για μένα, δεξιά και αριστερά, καθώς και για την περαιτέρω στάση μου.

Σας θυμίζω πως πέρασε ήδη μία εβδομάδα από την μέρα που μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου πληροφορήθηκα

πως υπήρξε απόφαση διαγραφής μου και από το κόμμα, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί επίσημα και χωρίς, μέχρι σήμερα, να μου έχει γνωστοποιηθεί και κοινοποιηθεί καμία επίσημη απόφαση.

Κατόπιν τούτου, ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος… μυστικά διαγραμμένος Έλληνας Βουλευτής από το κόμμα του!

 

 

Χωρίς κατηγορητήριο και χωρίς να μου έχουν γνωστοποιηθεί τα σημεία του καταστατικού που υποτίθεται ότι παραβίασα.

 Χωρίς να κληθώ σε απολογία για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

 Χωρίς να υφίσταται Επιτροπή Δεοντολογίας σύμφωνη με τον Κανονισμό Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., όπως με κάθε επίσημο τρόπο διεμήνυσα.

 Χωρίς κανένας να γνωρίζει, πότε αυτή η επτιροπή εξελέγη, πότε, ποιοι την συγκροτούν και που συνεκλήθη.

 Γνωρίζετε πως κατέβαλλα κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρξει νόμιμη και δημοκρατική σύγκληση των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Έστειλα επιστολές και μηνύματα παντού, γνωστοποίησα τις διατάξεις γιατί μπορεί κάποιοι να μην τις ήξεραν, αφού όταν ομόφωνα εμείς την ψηφίζαμε αυτοί ήταν σε άλλα κόμματα.

Και δεν στάθηκα εκεί.

Πληροφορούμενος την ψευτοδιαγραφή μου από το κόμμα, επικοινώνησα και τηλεφωνικά, προσπαθώντας να μάθω αν αληθεύει και υπό ποίες συνθήκες μπορεί αυτό να συνέβη.

 Μέχρι σήμερα, καμία επίσημη θέση δεν μου έχει εκφραστεί, προφορικά μα ούτε και μου έχει κοινοποιηθεί γραπτά!!!

 Δυστυχώς φοβάμαι πως οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε την αλήθεια.

Πως με μία, πρωτόγνωρη, παντελώς αυτόματη και αντιδημοκρατική διαδικασία, κάποιοι έβαλαν την υπογραφή τους στην διαγραφή μου, αλλά ούτε αυτό το χαρτί δεν τολμούν να μου δείξουν!

 Όμως, σε εποχές πρωτόγνωρες, με πολιτικά ήθη εξίσου πρωτόγνωρα, από ανθρώπους που τρομοκρατήθηκαν πρωτόγνωρα πολύ, αντιλαμβανόμενοι πως η γλώσσα της αλήθειας και της πολιτικής αξιοπρέπειας κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει, τίποτα δεν με εκπλήσσει.

 Προφανώς, η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας νομίζει ότι το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στον λαό, ο οποίος πίστεψε στο όραμα της άμεσης και σκληρής επαναδιαπραγμάτευσης των επαχθών όρων του μνημονίου, της παύσης της διαρκούς οικονομικής του αφαίμαξης και της αναστροφής του κύματος φτώχιας και ύφεσης, μπορεί να διαγραφεί με την διαγραφή του «αιρετικού» Νικολόπουλου.

 Προφανώς, κάποιοι σε αυτόν τον ηγετικό πυρήνα πιστεύουν

Keywords
Τυχαία Θέματα